Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

Dean Henderson – 7,5
Bunnsolid i absolutt alt han gjorde. Ingenting å gjøre før pause, men dominerte i feltet og to fine redninger etter pause – den ene sikret det ene poenget helt på tampen. Den eneste på United-laget som kan reise fra Selhurst Park med hevet gode.

REDDET POENGET: Henderson mot Van Aanholt helt på tampen – på kampens største sjanse.

Aaron Wan-Bissaka – 5,0
Et flott innlegg like før pause som var nær ved å finne Cavani ledig på bakre stolpe, og grei kontroll defensivt før han holdt på å bli overspilt i kampens siste minutt. Det var imidlertid ikke veldig imponerende mot en ganske så svak motstander.

Eric Bailly – 5,5
Ga bort en mulighet med en stygg ballmist på vei fremover i 1. omgangen, ruset også i et par andre dueller i eget felt i 2. omgang. Greit nok, men heller ikke noe mer, mot en svak motstander.

Harry Maguire – 5,5
Veldig mye mer involvert enn Bailly. En stygg pasningsfeil fra kapteinen også på egen 16-meter i 1. omgang, men United slapp unna med det. Tapte også en duell som ga avslutning imot etter pause. Ryddet dog godt unna på en del innlegg, forsøkte å bidra offensivt, og vant også en duell på corner som ga Cavani en avslutning fra kort hold i Uniteds gode periode før pause.

Fred – 5,0 (ut mot McTominay 74)
Ga bort et par unødvendige frispark på egen halvdel, og klarte ikke å bidra med noe positivt fremover på banen.

Nemanja Matic – 5,5
Som Bailly og Maguire – én stygg feil på egen halvdel før pause, men den ene United-spilleren som før pause forsøkte og forsøkte og forsøkte å få i gang lagkameratene, finne løsninger og følge med offensivt. Også nær ved å sette 1-0 med et skudd som hadde styring mot krysset. Klarte ikke å prege 2. omgangen, og spilte seg da ned igjen.

Mason Greenwood – 4,0
Et godt innlegg tidlig, men ellers veldig anonym og direkte svak med ball. Hans svakeste kamp på lenge.

Bruno Fernandes – 4,0
Begynte kampen med to pasningsfeil, og fortsatte med å gjøre feil og være uvenn med ballen. Sjelden jeg har sett ham så dårlig med ball.

Marcus Rashford –3,5
Aktiv i den ene 10-minutters perioden før pause da United var god, burde truffet mål på en god sjanse, men leverte for meg til svakeste karakter og en 3er etter pause. Veldig skuffende.

Edinson Cavani – 5,0 (ut mot James 76)
Var nær et par ganger, men ble løpende en del imellom i de periodene Palace spilte ballen rundt og United ikke presset godt nok. Fikk nesten ikke service.

Scott McTominay (inn for Fred 74) og Daniel James (inn for Cavani 76) spilte for kort tid til å få karakter.