Utlån for Will Keane?

Sir Alex Ferguson gratulerer reservene med ligatittelen, og forteller at han ønsker å sende lagets toppscorer på utlån neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere denne uken sikret United-reservene seg avdelingsseieren i Premier Reserve League North. En av nøkkelspillerne bak reservenes suksess er toppscorer Will Keane, som har notert seg for 17 mål på 24 kamper. Sir Alex Ferguson er fornøyd med Keanes utvikling, og forteller at han har planer om å sende 19-åringen på utlån neste sesong.

– Will utvikler seg i riktig retning, sier Ferguson til MUTV. – Gutten er en god avslutter. Han trenger bare å bli litt tøffere.

– Vi kommer sannsynligvis til å sende ham på lån neste sesong. Han har bra potensial.

Reservelaget sikret seg ligatittelen mandag, etter å ha snudd 0-3 til 6-3 i løpet av den siste snaue timen. Sir Alex synes det var morsomt at United scoret fire av målene etter at forsvarsspiller Ritchie De Laet ble flyttet opp som spiss på stillingen 2-3.

– Utrolig! Warren Joyce er et taktisk geni. De lå under 3-0 og han flytter De Laet opp som spiss, og de vinner 6-3. Jeg kunne ikke tro det.

– Jeg vet ikke hvordan de havnet under 3-0, men de kom tilbake, og de vant ligaen – og det på en bra måte. Gratulerer til Warren og gutta, de har gjort det bra.

Powered by Labrador CMS