Ikke imponert

Men Sir Alex Ferguson klager ikke nå som Manchester United har tatt igjen Chelseas forsprang.

Publisert Sist oppdatert

United var svake mot Wigan, men rødtrøyene sikret likevel en klar Premier League-seier. Sir Alex Ferguson innrømmer at mannskapet ikke imponerte noen.

– Det ser ut til at vi spiller den beste fotballen vår de siste 20 minuttene av kampene. Vi må få mer tempo i spillet vårt i første del av kamper, for jeg følte av vi var for langsomme i den oppbyggingen, sier han til Sky Sports.

Selv om prestasjonen ikke var god, har United nå tatt igjen forspranget til Chelsea. Londonerne ligger foran på bedre målforskjell etter tapet for Birmingham.

– Vi brant en del sjanser, og vi kunne enkelt ha scoret fem eller seks. Men hadde du spurt tidligere i dag om vi kunne dele tabelltoppen, så ville vi takket ja til det.

– Det var ingen god forestilling. Vi gjorde jobben og ikke noe mer. Vi kjenner oss selv, og vi vet at vi kommer til å bli bedre i siste halvdel av sesongen.

Manageren synes Martin Atkinson gjorde rett i å vise redusere gjestene til ni mann.

– Wigan var veldig aggressive. De hadde mange tøffe taklinger, og de testet dommeren gjennom kampen. Det var en tullete takling på Darren Fletcher, og jeg synes at den andre var klar.

Powered by Labrador CMS