Duo mister Chelsea-kampen

Ferdinand og Evans blir først klare til Liverpool-kampen, mens Giggs og Owen kan være tilbake i morgen. Valencia kan gjøre ‘comeback’ innen to uker.

Publisert Sist oppdatert

United måtte i kampen mot Marseille greie seg uten hele åtte spillere på grunn av skader. Blant disse var Ryan Giggs og Michael Owen, men disse to er nå sannsynligvis klare for morgendagens kamp mot Wigan.

– Ikke mye har forandret seg på skadefronten, sier Ferguson om sin skaderammede tropp.

– Vi forsøker å få Ryan klar for kampen mot Wigan. Michael Owen er tilbake i trening og bør være tilgjengelig i morgen.

For midtstopperne Rio Ferdinand og Jonny Evans hadde imidlertid Fergie mindre positive nyheter. Tidligere i uken uttalte SAF at han trodde Rio Ferdinand og Jonny Evans skulle bli klare til å spille mot Chelsea førstkommende tirsdag. Idag måtte han inrømme at denne kampen kommer for tidlig for dem begge.

– Rio Ferdinand og Jonny Evans bær begge være tilbake til kampen mot Liverpool neste helg, forteller Ferguson.

Valencia nærmer seg

Ferguson hadde ingen nye opplysninger om Ji-sung Park eller Anderson, men bare gjentok det han tidligere har sagt om at de er ute i to-tre uker, og at Anderson er i Portugal for å få behandling av en spesialist.

Når det gjelder Antonio Valencia ville ikke Fergie komme med noen eksakt dato for noe comeback, men han bekreftet at det nærmer seg, og at han kan være klar allerede til FA-cuphelgen 12.-13. mars.

– Valencia gjør det bra på trening, men det er vanskelig å avgjøre når han vil være tilbake. Vi må ta avgjørelsen ut i fra hvordan han føler seg siden han har vært ute så lenge. Men han kan forhåpentligvis være tilbake i løpet av to uker.

Skadelisten, med returdatoer i parentes: Jonny Evans (6. mars), Rio Ferdinand (6, mars), Antonio Valencia (12. mars), Ji-sung Park (12. mars) og Anderson (19. mars), Owen Hargreaves (uvisst).

United.no understreker at de oppførte datoene kun er antakelser for når spillerne kan være tilbake på banen, og at disse kan avvike fra når de faktisk blir spilleklare.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS