Rooney trener for fullt

Sir Alex Ferguson bekrefter at Wayne Rooney trener for fullt, og det ser lyst ut med tanke på et snarlig comeback.

Publisert Sist oppdatert

– Wayne er tilbake i full trening, noe som er veldig bra. Jeg hadde ikke hentet ham tilbake til trening med laget hvis ikke han hadde vært klar, understreker Uniteds manager.

Wayne Rooney har vært ute siden han brakk et bein i foten i ligapremieren mot Reading 12. august. Dette er tredje gang Rooney har brukket et bein i foten. Hvis Rooney returnerer lørdag, har oppholdet denne gang vært på "bare" fem uker. Beinbruddet i 2006 krevde seks ukers hvile (som egentlig var for lite), og i 2004 var Rooney ute i tolv uker. Sir Alex Ferguson vil ikke si noe mer om Rooneys sjanser til å spille lørdag, men innrømmer at Uniteds nummer 10 "klør etter" å spille mot sin gamle klubb Everton.

– Waynes seneste scan så bra ut. Vi får vente og se hvordan det utvikler seg, men jeg er henrykt over at han er på vei tilbake så snart.

Fotnote: Sir Alex har selv fått en smell i beinet. Da Sir Alex i går ankom Euston stasjon i London, var det en 40-årig mann som løp fram og sparket United-sjefen på skinnleggen. Mannen ble umiddelbart arrestert. Skaden på Ferguson skal ikke være alvorlig, og han gjennomførte møtet han skulle være med på i London.

Powered by Labrador CMS