– En av de aller beste

SAF lovpriser kraftpluggens scoringsform.

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney har hatt en strålende sesong for Manchester United, og har så langt i sesongen fått kjenne smaken av nettsus ved hele 21 anledninger. 19 av dem har kommet i Premier League, et antall som gjør ham til divisjonens desiderte toppscorer.

Nå seiler han opp som en av favorittene til å motta PFAs pris som årets spiller.

I et intervju med Manchester Evening News sier sjefen hans, Sir Alex Ferguson, at han håper scouseren kan bevare den gode formen.

"Ja, Rooney er i strålende form. Og når en spiller presterer på så høyt nivå, må man bare håpe at han kan klare å opprettholde formen over lang tid," sier han.

Superlativene til tross: Sir Alex Ferguson er ikke overrasket over hva hans elev har prestert. Snarere tvert i mot. "Han har energien og motet til å både løpe forbi og mellom sine oppassere, og i tillegg har han styrken til å holde de unna."

"Det overrasker meg ikke, for han har alltid hatt denne evnen. I tidligere sesonger har han periodevis spilt på like høyt nivå som han nå gjør regelmessig. Så får vi bare håpe at han kan holde helt ut denne sesongen," avslutter den mektige skotten i forkant av søndagens toppoppgjør på Emirates.

Fotnote: Med sine 19 Premier League-scoringer hittil, har Wayne Rooney allerede satt ny personlig scoringsrekord. Hans tidligere bestenotering ble satt i 2005/2006-sesongen, da han stoppet opp på 16 ligascoringer.

Kilder: Sporting Life, Manchester Evening News.

Powered by Labrador CMS