Sevilla FC v Manchester United: Quarterfinal Second Leg - UEFA Europa League

Ny «Uno»-episode: – Nå må Ten Hag passe seg litt

Ny «Uno»-episode ute der du hører på podkast!

Publisert Sist oppdatert

David de Gea og Harry Maguire får gjennomgå i britiske medier dagen etter Europa League-exiten mot Sevilla.

I «Uno» rettes også søkelyset mot Erik ten Hag, når Martin Jøndahl er på besøk hos Fredrik N. Filtvedt og Eivind B. Holth.

– Jeg mener nå at Ten Hag må passe seg litt for hvilke ord han bruker, sier Fredrik i episoden.

– Jeg har fortsatt full tillit, men hvor mange ganger kan du bruke ordet «uakseptabelt» uten at det får konsekvenser? Før du mister troverdigheten?

–  Vi kan ikke gjøre opp det regnestykket før sommervinduet er stengt. Da får vi se om det har fått konsekvenser. Men jeg husker Solskjær sa det etter 0-4 mot Everton, at ikke alle skulle være med videre. Da ble det ikke gjort de utskiftningene man forventet.

– Nå må det få konsekvenser for mange av disse, eller begynner man å miste troverdigheten. Og da kan potensielt være ille ute.

Personlige feil fra nevnte De Gea og Maguire gjorde at Manchester United aldri var i nærheten av avansement på Ramón Sánchez Pizjuán.

– Det er uakseptabelt. Alle kan se at kravene og standardene må være høye i en klubb som United, sa Ten Hag etter 0-3-tapet.

Jøndahl er sikker på at Ten Hag vet hva som må gjøres i sommer. Spillere som Harry Kane, Victor Osimhen og Declan Rice kobles stadig til klubben.

– Du trenger ikke å ha fotballutdannelsen til Ten Hag for å se hva problemet er. Når han skal sette seg ned og evaluere i juni, er det bare å plukke ut bortematchene mot tøff motstand som presser høyt.

– Der har vi forsøkt å spille på den måten Ten Hag ønsker, og så har vi mislyktes. Dette er kamper der ferdighetene ikke har stått i stil med ambisjonene. Vi har ikke bare tapt, men klappet sammen som et korthus.

– Det må han fikse til neste år, og det tror jeg han klarer. Jeg tror han har en idé om hva som må gjøres. Men det kan potensielt bety at vi ikke snakker to-tre forsterkninger, men fire-fem-seks. Så er spørsmålet om han klarer å gjøre alle de endringene i ett vindu.

Sevilla FC v Manchester United: Quarterfinal Second Leg - UEFA Europa League
UTE: United tapte 0-3 for Sevilla i Spania torsdag kveld.

«Uno» gjengen diskuterer også hvilke spillere som fortsatt er en del av stallen til Ten Hag når nederlenderen løfter Premier League-pokalen i 2025, og ser fram mot søndagens FA-cupsemifinale mot Brighton.

ABONNER PÅ PODKASTEN HER!

Powered by Labrador CMS