– Det er smigrende, men min jobb er i Newcastle

Sean Longstaff har blitt spurt om United-ryktene.

Publisert Sist oppdatert

Sean Longstaff har blitt koblet til United hele sommeren, til tross for at han bare fikk 11 A-lagskamper sist sesong før slutten av sesongen ble spolert av skade.

Han rakk uansett å gjøre seg bemerket nok til at både Newcastle-ledelsen og supporterne virker svært lystne på å beholde ham.

Det er vanskelig å se for seg at Longstaff ville takket nei til en Manchester United-overgang om klubbene ville blitt enige, men uansett er det ingen tvil om at 21-åringen forholder seg profesjonell til det hele.

Han er uansett mest opptatt av å bli spilleklar igjen til en ny sesong. 

– Jeg prøver bare å bli spilleklar igjen – det er alt jeg kan fokusere på. Jeg er fortsatt en Newcastle United-spiller, sier han i et intervju med Newcastle Chronicle.

– Jeg har mer og mer fremgang for hver dag som går. Jeg gleder meg til å komme på banen for å imponere den nye sjefen.

LES OGSÅ: Bruce tar over favorittklubben

NY LONGSTAFF-SJEF: Ex-red Steve Bruce.
NY LONGSTAFF-SJEF: Ex-red Steve Bruce.

– Hvis noen hadde sagt til meg for et år siden at jeg ville være i denne posisjonen nå, ville jeg sannsynligvis ha ledd av dem. I fjor på denne tiden holdt jeg på å bestemme meg for om jeg skulle på lån til League One. Ett år senere ser jeg navnet mitt bli linket med en av de største klubbene i verden.

– For meg er det bare positivt. Det gir meg mer selvtillit. Folk la merke til meg i den korte perioden jeg var inne på laget [før han ble skadet, red.anm.]. Det er smigrende, men min jobb er i Newcastle.

Powered by Labrador CMS