Kan debutere onsdag

Saidy Janko kan få sin debut onsdag når U19-laget møter Real Sociedad i UEFA Youth League.

Publisert Sist oppdatert

Saidy Janko var én av signeringene til Manchester United under overgangsvinuet i september. Det har siden vært stille rundt unggutten som ble hentet fra FC Zurich, men mandag meldte klubbens offisielle hjemmeside at Janko kan få sin debut onsdag når Uniteds U19-lag møter Real Sociedad i UEFA Youth League.

Ifølge Nicky Butt skal Janko ha blitt klarert til å spille. Sam Byrne er også tilbake etter en lettere skade etter møtet med Shakhtar Donetsk. Paddy McNair er tilbake fra suspensjon, og sammen med Ashley Fletcher og Josh Harrop er de mulige kandidater til onsdagens tropp.

– Saidy er tilgjengelig. Han spilte mot Englands U19-lag forrige uke på høyresiden. Han har talent og vi er spente på å se han spille for oss.

– Sam er tilbake i trening igjen. Vi må ta en vurdering av alle spillerne i dag, for så å velge ut et lag i morgen.

– Ashley Fletcher gjør det bra om dagen, og Jash Harrop kom inn mot Donetsk hvor han gjorde en god jobb. Vi har en bra tropp for øyeblikket hvor spillerne må kjempe for å få spille der de ønsker, noe som etter min mening er sunt for dem.

Sociedad vant 5-1 i forrige kamp mot Bayern Leverkusen, og Butt forventer derfor at møtet med spanjolene vil bli vanskelig.

– Vi er klar over at vi møter er bra lag. Vi har sett hvordan de spiller, og de er et typisk spansk lag som er meget gode med ballen.

– De har to eller tre spillere som utmerker seg, så onsdagens kamp vil bli tøff.

Tiltross for dette har Butt troen på at ungguttene kan slå hvilket som helst lag hvis de virkelig går inn for det.

– Vi har ikke råd til å gjøre stygge feil, spesielt ikke på onsdag. Etter min mening er vi et bedre lag enn hva vi har fått vist i de to forrige kampene.

 

Powered by Labrador CMS