JOKER: Denne mannen avgjorde sin United-kamp nummer 900 ved å score på overtid mot nettopp Norwich.

Komfortabel i managerrollen

Jeg kom på treningsfeltet og følte meg virkelig komfortabel i rollen, skrev Ryan Giggs i lørdagens kampprogram.

Publisert Sist oppdatert

Ryan Giggs er bare elleve dager inn i sin nye rolle som midlertidig manager i Manchester United, og waliseren har ikke lagt skjul på hvor stolt han er og hvor mye han nyter tilværelsen i sin nye prestisjefulle oppgave.

Det la han heller ikkje skjul på i lørdagens kampprogram heller.

Ukomfortabel

Det var selvsagt en stor ære for 40-åringen og ta managerjobben i klubben han har tilbrakt over et kvart århundre i – men ikke bare enkelt var det.

– Min første uke som midlertidig manager, må jeg si, dro meg totalt ut av komfortsonen min, men jeg hadde ikke tid til å tenke på noe som helst, siterer Manchester Evening News han i.

– Jeg forberedet laget, håndterte papirarbeid med unge spillere, organiserte pre-season og mye annet ved siden.

– Nyter det mer og mer

Det var kanskje ukomfortabelt i begynnelsen, men etter å ha blitt varm i trøyen, er det bare morsomt for Cardiff-mannen.

– Som jeg har sagt hele tiden, jeg fikk ikke mye søvn forrige fredag fordi det var veldig tøft å utelate spillere mot Norwich, og på lørdag var jeg så langt oppe [etter seieren] – så jeg fikk ikke sovet skikkelig før søndag.

– Men da jeg kom på jobb mandag, var det som alt hadde forandret seg. Jeg kom på treningsfeltet og følte meg virkelig komfortabel i rollen. Jeg nyter det mer og mer for hver dag som går. Jeg har hatt mye mer tid til å tenke og alt har føltes så mye mer rett.

CLASS OF 92: Denne gjengen blir nok ikke å se på Carrington sammen til neste sesong – men gjenforent er de nå inntil sesongslutt.
CLASS OF 92: Denne gjengen blir nok ikke å se på Carrington sammen til neste sesong – men gjenforent er de nå inntil sesongslutt.
Powered by Labrador CMS