– Vi frykter ikke engelskmennene

Victor Lindelöf stoler på sine lagkamerater og at Sverige klarer å utnytte sin rolle som underdogs i lørdagens kvartfinale.

Publisert Sist oppdatert

Victor Lindelöf er en av ni gjenværende United-spillere i årets turnering. Lørdag står han potensielt overfor fire av sine klubbkamerater når Sverige og England barker sammen i Samara. Der lover han Gareth Southgates menn en tøff og svett ettermiddag.

Lindelöf har nemlig tro på at svenskene kan slå nedenfra og opp. Han erkjenner at England er forhåndsfavoritter, men anser situasjonen som en fordel for eget lag.

At Sverige i tillegg har vist at de kan hamle opp mot sterke motstandere, er heller ingen ulempe, mener han.

Les også: – Pass opp for Young

– Vi er en nasjon som må tas på alvor. Vi har møtt sterke lag og gitt dem vanskelige kamper. I det hele tatt er jeg veldig fornøyd på lagets vegne så langt, sier Uniteds svenske innslag, ifølge The Mirror.

Og det har han selvsagt god grunn til. De blågule har til nå vunnet tre av fire kamper i turneringen, deriblant tirsdagens mot Sveits, 1-0-seieren som sendte laget videre til lørdagens kvartfinale.

VICTOR LINDELOF med behersket jubel etter Sveriges scoring mot Sveits i 8.-delsfinalen.

Og suksessoppskriften?

Den mener Lindelöf ligger i et sterkt forsvar og høy lagmoral.

– Vi arbeider veldig hardt for hverandre, og det gjør det tøft for motstanderne våre. De finner ikke rom å spille i utpå der.

– Og så forsvarer vi oss veldig bra. Det gjelder samtlige elleve, noe som gjør det ekstra vanskelig å bryte oss ned, forklarer «Vigge», og trekker frem tillit som selve nøkkelen.

– Vi stoler 100 prosent på hverandre, og det er viktig. Man må stole på sine lagkamerater, både de som befinner seg bak og de som befinner seg foran – og det gjør vi, fastslår Sveriges #3 med et lurt smil.

 

Powered by Labrador CMS