Jarstein endte på 15 poeng

Klarte du å slå Rune Jarstein? Sjekk topplista i Tippemester etter ni kamper.

Publisert Sist oppdatert

Forrige uke lanserte united.no konkurransen «Tippemester». Den handler kort og godt om å tippe flest mulig korrekte resultat på Premier League-kampene, og man kan vinne fine premier etter hver eneste runde og det gis også ut turer til England til de beste fra og med nå til sesongslutt.

Siden det gis ut premier etter hver runde er det aldri for sent å melde seg på.

Premien i runde 17, som først ferdigspilles etter at Chelsea senere møter Southampton, er en retrotrøye – nemlig Uniteds hjemmedrakt fra treble-sesongen 1999.

Les regler og bli med i Tippemester-konkurransen her.

Allerede registrert? Logg inn og se topplisten her.

Sterkt av Jarstein

Vi utfordret Viking og Norges Rune Jarstein, som er en stor United-fan (les fantorsdag med Jarstein her), om å komme med sine tips til helgas kamper, og han har gjort det bra så langt. Med 15 poeng ville Jarstein foreløpig plassert seg på en sterk 73. plass av de snaut 1000 som la inn tips i denne runden. Runden avsluttes med Chelsea-Southampton senere (ikke fastsatt dato).

Det er to brukere, frness og toffin, som leder med 22 poeng så langt, men det er faktisk 24 personer som ligger fire poeng eller mindre bak før Chelsea-Southampton senere avslutter runden. Det er altså helt åpent om hvem som vinner retrotrøya.

Rune Jarsteins tips, runde 17:

Newcastle – Manchester City 2-3 (1 p) Liverpool – Aston Villa 3-1 (0 p) Stoke – Everton 1-1 (4 p) Manchester United – Sunderland 3-0 (1 p) QPR – Fulham 2-1 (4 p) Norwich – Wigan 1-1 (0 p) Tottenham – Swansea 2-1 (2 p) WBA – West Ham 2-2 (2 p) Reading – Arsenal 0-1 (1 p)

(4 p for helt rett resultat, 2 p for rett tegn og rett differanse og 1 p for rett tegn, men feil differanse)

Les regler og bli med i Tippemester-konkurransen her.

Allerede registrert? Logg inn og se topplisten her.

Merk:

For å se topplisten i runden og også alles tips i avsluttede kamper: Velg «spill runde» og så «Se toppliste for runde 17«.

Powered by Labrador CMS