– Alle kan slå alle

Villa-manager Tim Sherwood ser frem til lørdagens møte med Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Sherwood, som kun har sittet i sjefsstolen på Villa Park i halvannet måned etter at Paul Lambert fikk sparken den 11. februar, så ut til å være i ferd med å snu klubbens endeløse rekke med negative resultater under forgjengeren.
Etter to nederlag innledningsvis, ledet Sherwood sin nye klubb til tre strake seire, to av dem mot West Bromwich (i PL og FA-cupen), og mot Sunderland,  hvor laget hans vant hele 4-0 på Stadium of Light. For første gang på lange tider så Villa lyset i tunnelen.

Men så fulgte det tap mot Swansea hjemme på Villa Park, og nå skal 46-åringen ta sitt nedrykkstruede mannskap til Old Trafford, og det i håp om å få laget tilbake på vinnersporet.
Han erkjenner at det venter en tøff oppgave, men utelukker på ingen måte at laget hans vil kunne returnere til Birmingham med et positivt resultat.

– I denne ligaen stiller alle i utgangspunktet likt, slår han fast, ifølge Birmingham Mail.

– Alle kan til enhver tid slå alle, det har vi sett gjennom hele sesongen. Derfor går vi til hver kamp med tanke om å vinne, for det må vi. Og, om vi ikke klarer det, må vi i det minste prøve å få noe ut av kamper som dette. Det tror jeg da også at vi er i stand til å kunne klare.

Mange skader

Aston Villa v Hull City - Premier League
Villa-stopper Ron Vlaar

Sherwoods kanskje største problem i øyeblikket er den lange skadelisten. Ifølge Physioroom.com består den av hele elleve mann.
Jores Okore er ute med kneskade, mens Aly Cissokho, Kieran Richardson, Nathan Baker, Philippe Senderos og Libor Kozak aller hører innunder kategorien «tvilsomme» foran kampen mot United.
Midtstopper Ron Vlaar har også vært ute med skade, og sto over ukens landskamper for Nederland. Likevel har den 30 år gamle forsvarsklippen håp om å rekke oppgjøret mot United og bidra til å få Villa igang igjen etter tapet for Swansea sist.

Optimistisk er han også:

– Det er en helt annen stemning her nå (under Sherwood), mye mer energi og positive vibrasjoner. Det føles overalt, og det er en god følelse, sier Vlaar til avisen.

Powered by Labrador CMS