BEKREFTET: Velkommen, Romelu!

Endelig er han klar!

Publisert Sist oppdatert

Etter at United annonserte at de var enige med Everton om en Lukaku-overgang lørdag, har vi ventet på dette øyeblikket.

Nå er det endelig offisielt. Romelu Lukaku er Manchester United-spiller!

24-åringen har signert en femårskontrakt med de røde djevlene, med opsjon på ytterligere ett år.

– Romelu er en spiller som passer naturlig inn i Manchester United. Han har en stor personlighet og er en stor spiller. Det er bare naturlig at han ønsker å utvikle karrieren sin i den største klubben. Han kommer til å bli en solid tilvekst i gruppa, og jeg er sikker på at de kommer til å sørge for at han føler seg velkommen, sier José Mourinho i en pressemelding. 

– Jeg ser virkelig frem til å jobbe med han igjen, tilføyer portugiseren. 

LYST PÅ ÅRETS HJEMMEDRAKT? BESTILL HER

Takker Everton

Lukaku takker gamleklubben for fire fantastiske sesonger, og sier han gleder seg stort til å ta fatt på United-karrieren. Den belgiske spissen blir en del av troppen som reiste til Los Angeles, og ser frem til den første treningen.

– Jeg har fått noen veldig spesielle venner og vi har delt noen utrolige øyeblikk sammen. Men når Manchester United og José Mourinho kommer og banker på døren, er det en mulighet man får en gang i livet, og en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Man kunne se kampviljen, dedikasjonen og spiriten i laget under Europa League-finalen, og den vil jeg være en del av. Jeg klarer ikke å vente på å løpe ut foran 75.000 tilskuere på Old Trafford, men før det er det pre-season og hardt arbeid som gjelder! Jeg ser frem til den første treningen, sier superspissen. 

Den tidligere Everton-spilleren tar trolig over Zlatans gamle draktnummer, og blir dermed Uniteds nye nier. Belgieren skal ha spurt svensken om det var greit.

Velkommen, Lukaku!

Powered by Labrador CMS