Tap på Rios store kveld

LIVE: Manchester United tapte 1-3 mot Sevilla i Rio Ferdinands testimonial-kamp fredag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Rio Ferdinand debuterte for Manchester United i 5-0-seieren mot Zalaegerszeg 27. august 2002, og har i løpet av de 11 årene som er gått siden den gang spilt totalt 432 kamper for klubben.

Seks ligamesterskap, to Ligacuptriumfer, Champions League-trofé og seier i Verdensmesterskapet for klubblag er fasiten etter elleve sesonger i den røde trøya. I tillegg har midtstopperen vært på årets lag i Premier League fem ganger i løpet av disse årene.

Det er med andre ord en helt fantastisk United-karriere Rio Ferdinand har hatt, og fredag kveld var det tid for å hylle 34-åringen. Rio Ferdinand har blitt tildelt testimonial-kamp av Manchester United, og Sevilla var motstander på Old Trafford fredag kveld.

Uniteds lag: David De Gea – Fabio, Rio Ferdinand, Chris Smalling, Alexander Buttner – Antonio Valencia, Tom Cleverley, Anderson, Shinji Kagawa, Adnan Januzaj – Angelo Henriquez.

Benken: Ryan Giggs, Phil Jones, Wilfried Zaha, Jesse Lingard, Michael Carrick, Jonny Evans, Bebe, Michael Keane, Anders Lindegaard.

Manchester United tapte dessverre kampen 1-3, og resultatet var nok ikke som Rio Ferdinand hadde ønsket. Det ble allikevel en morsom fotballkamp på Old Trafford, og i vinduet under kan du se hvordan hendelsene på Old Trafford utspilte seg.

Powered by Labrador CMS