Tap i seriepremieren

Mame Biram Dioufs scoring var ikke nok til å hindre et 1-2-tap borte mot Arsenal i sesongåpningen for reservene.

Publisert Sist oppdatert

Det var et sterkt United-lag som reiste til Underhill i kveld. Darren Fletcher var den største stjernen i startelleveren, som også inneholdt spillere som Tomasz Kuszczak, Darron Gibson og Mame Biram Diouf. Antonio Valencia fikk riktignok ikke den omgangen det var ventet han skulle få.

Arsenal åpnet knepent best, og Kuszczak måtte gjøre en solid redning allerede etter fire minutter. Etter hvert kom United mer med og hadde gode muligheter ved Diouf og Danny Drinkwater, men det var i stedet vertene som skulle finne nettmaskene først. Freeman spilte gjennom Sanchez-Watt, som satte ballen over en sjanseløs Kuszczak og i mål.

Men United kom raskt tilbake, og like før pause viste Paul Pogba hvorfor Sir Alex Ferguson har sagt han skal få førstelagserfaring i år. Etter å ha mottat ballen fra Gibson, slo han på perfekt vis et lavt innlegg mot Diouf på bakre. Den tidligere Molde-spilleren hadde verdens enkleste oppgave med å sette ballen i mål. Like etter hadde både Pogba og Diouf nye gigantsjanser, men lagene gikk til garderoben med ett mål hver i protokollen.

Det var heller ingen sjanseorgie etter sidebytte. Kanskje var det derfor Ezekiel Fryers som bakerste mann bestemte seg for å spille ballen rett i beina på Sanchez-Watt? Uansett gjorde Kuszczak nok en mesterlig redning og hindret flere baklengs.

Med et drøyt kvarter igjen måtte imidlertid polakken kapitulere. Aneke var heldig og kom seg inn i boksen, og hadde Fru Fortuna med seg også i avslutningsøyeblikket. Skuddet endret retning i Fryers, og en utspilt Kuszczak måtte plukke ut en ball av nettet for andre gang.

United klarte aldri å komme tilbake fra det, og ryker dermed på et tap allerede i første serierunde. Banens beste for De røde djevlene var Tomasz Kuszczak, som vartet opp med flere solide redninger. Også Paul Pogba, Larnell Cole og Mame Biram Diouf får positive skussmål etter kampen.

ARSENAL RES – UNITED RES 2-1 (1-1)
1-0 Sanchez-Watt (30)
1-1 Diouf (42)
2-1 Aneke (74)

United: Kuszczak, Cole (Lingard 83), Brown, Fryers, M Keane, Pogba, Fletcher, Gibson, Norwood (Petrucci 83), Drinkwater, Diouf (W Keane 57)

Vi fulgte kampen LIVE:

<iframe src=»http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=d85a009904/height=550/width=542″ scrolling=»no» height=»550px» width=»542px» frameBorder =»0″ allowTransparency=»true» ><a href=»http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=d85a009904″ >Arsenal res – United res</a></iframe>
Powered by Labrador CMS