Seier også for reservene

Også Ole Gunnars Solskjærs menn sikret seg tre poeng i kveld etter 3-1 borte mot Bolton.

Reservene har hatt spillefri i fem uker, men var tilbake i aksjon på et regntungt County Ground i Leyland, hvor Bolton-reservene spiller sine hjemmekamper.

Det begynte imidlertid dårlig for de nest beste, og Adam Blakeman sendte vertene i ledelsen etter et snaut kvarter etter et godt Trotters-angrep. Conor Devlin holdt United inne i kampen med flere praktredninger og stoppet både Mark Davies’, Rodrigos og Robbie Blakes forsøk.

United åpnet dårlig, men utliknet etter 37 minutter. Reece Browns fantastiske innlegg fant Will Keane inne i boksen, som stupte fram og hamret inn utlikningen fra kloss hold.

Robbie Brady måtte gå av banen med det som så ut som en ankelskade like etter hvilen, men det stoppet ikke gjestene. Cameron Stewart avslutning midtveis i andre omgang snek seg på innsiden av stolpen etter flott fremspill av Paul Pogba, og sju minutter senere ble Tom Thorpe med på et angrep, mottok ballen fra Keane og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Uniteds lag: Devlin; Brown, Wootton, De Laet, Thorpe; Stewart, Tunnicliffe, Vermijl, Pogba, Brady (M. Keane 55); W. Keane. Ubenyttede innbyttere: Coll, Fornasier, Ekangamene, Lingard.