Møter Spurs på ny arena

Jesse Lingard og de andre United-reservens kamp mot Tottenham har blitt flyttet til Salford City Stadium – og publikum kommer inn gratis.

Publisert Sist oppdatert

Toppoppgjøret i Elitegruppen går av stabelen mandag 15. april klokken 19.00, dagen etter seniorenes bortekamp mot Stoke, melder ManUtd.com.

Klubben nevner ikke noe om årsaken til banebyttet, men frister publikum med gratis inngang. Det er også enkelt å ta seg til Salford City Stadium, hvor rugby league-lagene Salford City Reds og Sale Sharks holder til. Banen, som stod ferdig i fjor, ligger nemlig i Eccles, som er en av Manchester-trikkens endestasjoner.

Det har tidligere versert rykter om at reservene planlegger permanent flytting fra Moss Lane i Altrincham, og Salford City Stadium har blitt lansert som en av kandidatene. Dette har imidlertid ikke blitt bekreftet av klubben enda.

Fire dager senere blir det nok en uvant arena for mange av reservene: Da tar de imot Liverpool på selveste Old Trafford. Også kampen mot West Bromwich 30. april spilles på seniorenes hjemmebane.

Powered by Labrador CMS