Rang

Rangnick før Spurs: – Perfekt anledning til å vise en reaksjon

Publisert Sist oppdatert

Lørdag er United nærmest avhengig av tre poeng mot Tottenham dersom de rødkledde fortsatt skal henge med i kampen om fjerdeplassen i Premier League.

Ralf Rangnicks mannskap kommer dog til Old Trafford med vesentlig verre inngang enn Spurs. Mens de liljehvite briljerte i sin 5-0-seier mot Everton forrige helg, gikk United på et smertelig 4-1-tap borte mot byrival Manchester City.

Den tyske United-treneren sier at laget er klare over viktigheten av lørdagens oppgjør og at de røde må bruke energien på å vise seg fra sin beste side mot Tottenham i stedet for å gruble over hva som gikk galt i nederlaget på Etihad.

– Vi spilte en dårlig andreomgang på Etihad, men det gir ikke mening å bruke tid på å ergre seg over det. I stedet må vi vise den aggressiviteten og det sinnet på banen i dag, sier Rangnick til MUTV før kampen.

– Det er den perfekte dagen, anledningen og motstanderen til å vise en reaksjon og vise hvor gode vi egentlig er og kan være. Det er det det handler om i dag.

Manchester City v Manchester United - Premier League
BLE YDMYKET: United gikk på et stygt 4-1-tap borte for byrivalene City forrige helg.

Oppladningen har heller ikke blitt noe bedre av at klubben har vært i en usikker coronasituasjon i timene før avspark. David de Gea ble først rapportert å være utilgjengelig til lørdagens kamp, før han så dukket opp i startelleveren.

– Vi hadde en falsk positiv test på David de Gea i går kveld, men så bestemte vi oss for å ta en andre test, som viste seg å være negativ. Så var PCR-testen også negativ, og derfor endte vi opp med å kunne bruke ham, forklarer Rangnick.

Bruno Fernandes er dog ute, grunnet sykdom.

I portugiserens fravær er det kanskje Marcus Rashford eller Cristiano Ronaldo som må ta på seg ansvaret for å gi United tilstrekkelig med offensiv slagkraft på Old Trafford.

De to er begge tilbake i elleveren før lørdagens kamp.

– Vi bestemte oss for å bruke begge fra start og jeg ser frem til en topp prestasjon fra alle spillerne i dag, sier Rangnick.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS