United-quizen før Burnley

Lørdag møtes United og Burnley på Old Trafford, og det er tema for denne quizen. Test deg selv!

Publisert Sist oppdatert

Det er tid for en ny Quiz,og denne gangen har vi fokus på helgens Premier League-kamp mot Burnley. Test deg selv og se hva du kan.

Vi trekker ut fem tilfeldige vinnere som alle får et gavekort i nettbutikken på 100 kroner.

NB! Kun medlemmer kan vinne

Merk at premiebordet er forbeholdt medlemmer av Supporterklubben, og du kan melde deg inn her dersom du ikke allerede er innmeldt.

Det som gjelder for samtlige deltakere, er at mailadressen som oppgis nedenfor må være identisk med den du/dere er registrert med hos Supporterklubben. Hvis ikke, vil vi ikke være i stand til å finne dere igjen i forbindelse med premietrekningen. 

Den nye onsdagsquizen er utviklet av Monster Quiz og har mange likhetstrekk med vår nye Live Quiz, men i motsetning til Live-quizen som bare ligger åpen i noen minutter, vil denne quizen være åpen i flere dager og du kan ta den akkurat når det passer deg.

Dette gjør du for å bli med:

1. Gå inn på quiz.united.no

2. Logg deg på/registrer deg med brukernavn og passord.

Registrering

Når du går inn på quiz.united.no får du opp et påloggingsvindu. Dersom du ikke har deltatt i quizen tidligere, registrerer du deg med epost, brukernavn og passord.

NB! Eposten du bruker til å registrere deg må være den samme som du bruker hos Supporterklubben. 
Dette er for at vi kan finne deg i våre systemer om du er blant de heldige vinnerne.

3. Nå får du oversikt over alle turneringer

Quiz bli med

Når du har logget inn vil du få oversikten over hvilke turneringer som pågår eller snart kommer slik den røde pilen viser. Her vil du også få oversikten over tidligere turneringer.

4. Bli med på turneringen

Martial

Når du fører musepekeren over den aktuelle turneringen/quizen dukker det opp en sirkel med en blå pil slik illustrasjonen viser. Klikk på denne og du blir sendt videre til quizen.

Bli med

Når du har blitt sendt videre til denne siden kan du invitere venner og bekjente til å delta i quizen. Du vil også se hvor mange spørsmål quizen består av og hvor lang tid du har til å besvare dem når du først har begynt. Nederst vil en klokke telle ned og vise hvor lenge quizen er åpen.

Når du er klar trykker du på “BLI MED NÅ”.

Bli med 2

Du får nå et siste spørsmål om bekreftelse på om du vil bli med på turneringen. Når du trykker på Bli med, vil du automatisk bli videresendt til det første spørsmålet og vi er i gang.

Du vil få opp poengsum, og tid du har brukt og det vil gi deg en sammenlagtscore. Hvorfor ikke teste dine kunnskaper mot venner og bekjente? Hva med å kjøre en kollega-quiz i lunsjen? Vi premierer tilfeldig utvalgte deltakere, men dere kan lage deres egne interne regler.

Kun din fantasi setter grenser.

Lykke til!

Powered by Labrador CMS