Den store romjulsquizen

Du kan vinne en hotellpakke for to til Manchester og gavekort på 500 kroner, men nå begynner det å haste. Ved årsskiftet stenger konkurransen.

 

Velkommen til Supporterklubbens store romjulsquiz! Her er det 50 spørsmål i ulike kategorier om klubben vi alle elsker. Hvorfor ikke utfordre familiemedlemmer eller venner og se hvem av dere som får flest riktige. Kanskje du bare trenger litt tid for deg selv etter at ribba eller pinnekjøttet er fordøyd?

Vi lover uansett at du får trimme de små grå i denne quizen som inneholder spørsmål av varierende vanskelighetsgrad.

Quizen er åpen fra klokken 08.00 julaften og stenger ikke før klokken 23.55 på nyttårsaften. 

Vi trekker som nevnt tidligere ut én tilfeldig og veldig heldig vinner som får en hotellpakke for to til Manchester * og ytterligere tre vinnere får hvert sitt gavekort på 500 kroner.

* Forutsetter medlemsskap i Supporterklubben for begge reisende, samt ledige billetter til valgt kamp. Premier gjelder ikke kategori A-kamper. 

NB! Kun medlemmer kan vinne

Merk at premiebordet er forbeholdt medlemmer av Supporterklubben, og du kan melde deg inn her dersom du ikke allerede er innmeldt.

Det som gjelder for samtlige deltakere, er at mailadressen som oppgis nedenfor må være identisk med den du/dere er registrert med hos Supporterklubben. Hvis ikke, vil vi ikke være i stand til å finne dere igjen i forbindelse med premietrekningen.