– Jeg har vunnet på OT før

Crystal Palace-manager Alan Pardew med advarsel før onsdagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

På sin pressekonferanse tirsdag ettermiddag, innledet Palace-sjefen med å fortelle at laget hans, som lenge har vært inne i en veldig dårlig periode, har hatt behov for å slå tilbake. Og på søndag kunne han fastslå at det ble ett poeng med seg fra kampen mot Arsenal på Emirates.

– Og nå er også (James) McArthur tilbake til kampen mot United, strålte han, og kalte det «veldig gode nyheter».

Allikevel er ikke alt slik som han kunne ha ønsket seg det:

– Yala (Bolasie) sliter litt, og (Joel) Ward mister morgendagens kamp. (Scott) Dann og (Joe) Ledley har pådratt seg noen smeller, men de blir klare til søndag (FA-cupsemifinalen mot Watford); derimot ikke til Man. United.

– Jeg kommer definitivt til å gjøre et par endringer bare for å øke energinivået, sa Pardew videre, og forklarte endringene med at laget hans står overfor fire Premier League-kamper på 14 dager. I tillegg kommer altså helgens semifinale.

– Jeg vil friske opp litt, men vi blir nødt til å være på tå hev og fokusert. Derfor gjør jeg ikke omfattende endringer, sa Palace-manageren, og sa seg godt fornøyd med måten laget hans opptrådte i 1-1-kampen mot Arsenal.

– Det var vårt første poeng på Emirates noensinne. Nå skal vi til Old Trafford, Wembley og St. James’ Park – så det står noen utrolige arenaer for døren.

“Det vil bli en kamp mellom to lag som begge har en god følelse.”

Alan Pardew

Om kampen mot United:

– United har blitt gradvis bedre utover i sesongen. Det vil derfor bli et oppgjør mellom to lag som har en god følelse.

– Borteformen vår har vært god denne sesongen. Om bare hjemmeformen hadde vært tilsvarende ville vi følt oss mer komfortable.

Han kom også med en advarsel til onsdagens verter:

– Vi er raske på kontringer og flinke til å forsvare oss, så vi er godt tilpasset som bortelag. Jeg har også vunnet (på Old Trafford) både som spiller og manager. Vi må være modige og ikke la dem legge noen demper på våre ambisjoner.

Powered by Labrador CMS