Young ute i to uker

Men Jonny Evans og Chris Smalling er i trening, og Sir Alex har håp om også å få se Nemanja Vidic tilbake i dag.

Publisert Sist oppdatert
På formiddagens pressekonferanse opplyste United-manageren at Jonny Evans har trent hele denne uken, og at han fra i dag av har fått selskap av Chris Smalling. Smalling har drevet løpstrening hele uken, men er nå klar for mer utfordrende øvelser.
Også Paul Scholes, som de siste månedene har vært ute av drift med en kneskade, nærmer seg. Han er ventet tilbake i trening på mandag, kunne Ferguson fortelle.

Om kampen mot Stoke:

– Vi trenger en seier – Britannia er bestandig et vanskelig sted å dra til. Stoke har fantastisk støtte fra supporterne sine; sannsynligvis noen av de mest høylydte i hele ligasystemet. Men vi har en jobb å gjøre og vi trenger en seier. – Og – med tanke på at vi bare har syv kamper igjen, så har vi gulroten hengende foran oss. – Vi bør ikke tenke for mye på 12-poengsledelsen. Det eneste som betyr noe er å vinne på søndag – og som sagt så trenger vi en seier nå. Og som alltid vil vi forsøke å

tester caption
tester caption

gjøre vårt beste, forsikret han, vel vitende at et Stoke i utsatt posisjon på tabellen vil bli en hard nøtt. – Ja, for i likhet med oss har også Stoke sine utfordringer. Jeg tror ikke at de rykker ned, men de befinnner seg uansett i en veldig utsatt posisjon. Det er heller ikke enkelt å plukke poeng for dem som er involvert i bunnstriden, men jeg tror likevel at de klarer å redde seg.

Om derbyet mot City:

Sir Alex var ellers ikke uten videre villig til å gå med på at Manchester City fortjente å vinne mandagens kamp: – Men det er alltid skuffende å tape et derby, og det var ingenting som skilte lagene. – City var best i første omgang, mens vi var best i andre, mente han

Om mållinjeteknologien som innføres fra sesongstarten:

– Det måtte bare komme. På tide at også fotballen hang seg på, mente han om den saken (som du kan lese mer om her)

Powered by Labrador CMS