Norwich City v Manchester United - Premier League

Rangnick bekrefter: To nye stjerner på Uniteds skadeliste

Publisert Sist oppdatert

Ralf Rangnick møtte onsdag ettermiddag pressen, for å snakke i forkant av torsdagens kamp mot Chelsea.

Da sa han blant annet følgende om skadesituasjonen, som bare er blitt verre etter Arsenal-kampen.

– Vi har ganske så mange spillere som kommer til å mangle torsdag, og det er også usikkerhet rundt et par navn. Maguire og Sancho er ute. Maguire har trøbbel med kneet, mens Sancho sliter med betennelse i mandlene. Aaron Wan-Bissaka er også tvilsom, sa Rangnick.

United-journalist Chris Wheeler i den engelske avisen Daily Mail skriver at Maguires skade kan komme til å holde midtstopperen ute av spill i flere uker fremover. Dermed kan sesongen være over for kapteinen.

I så fall vil Rangnick måtte sette sin lit til Raphaël Varane og Victor Lindelöf som stoppere i de resterende fire kampene av sesongen. Begge to har også slitt med skader tidligere i sine United-karrierer.

Fra før av er Fred, Cavani, Pogba og Shaw ute, og de er fortsatt ute.

– Maguire har ikke trent i det hele tatt denne uka. Fred trente tirsdag, men jeg hadde en lang prat med ham etterpå og han fortalte etterpå at han ikke følte seg klar. Siden han akkurat har hatt en muskelskade så ville det ikke vært rett å kaste ham utpå for tidlig og samtidig risikere en ny skade.

– Vi kommer imidlertid til å stille med best mulig lag av spillere som er tilgjengelige, fortsatte tyskeren.

TIPP LAGET, VINN DRAKT: Fristen for Chelsea-kampen er 12.00 torsdag

Noe godt nytt var det imidlertid, siden Edinson Cavani er ventet tilbake på trening igjen fredag. Det kan bety at han får en kamp eller to før United-karrieren sannsynligvis er over.

Hos Chelsea ble Mateo Kovacic og Callu Hudson-Odoi onsdag bekreftet ute, mens det er et spørsmålstegn ved Andreas Christensens navn.

MER FRA RANGNICKS PRESSEKONFERANSE: 

– Vil du bruke unge spillere og vrake spillere som forsvinner, Ralf?

Powered by Labrador CMS