Konkurrentene gjorde jobben

Publisert Sist oppdatert

United startet fredag kveld med 2-1-seier og tre poeng mot Leicester – en hyggelig start på sesongen, om enn ikke akkurat en perfekt gjennomført kamp.

Vi hadde kanskje håpet at enkelte av de andre ventede topplagene skulle gå på en smell, men det var lite hjelp å få fra de mindre klubbene.

Tottenham har ikke signert en eneste spiller til A-laget denne sommeren, men de eksisterende spillerne gjorde jobben for Spurs i bortekampen mot Newcastle. Jan Vertonghen og Dele Alli scoret målene i 2-1-seieren.

Chelsea skulle ikke fullt så langt nord, og i den første ligakampen under Maurizio Sarri ble det en komfortabel 3-0-seier borte mot Huddersfield. N’Golo Kanté. nysigneringen Jorginho (på straffespark) og Pedro gjorde utslaget for de blå.

Liverpool hadde full kontroll i hjemmekampen mot West Ham, og vant til slutt 4-0. Salah, Mané (x2) og Sturridge scoret målene for våre fiender i vest.

I oppgjøret mellom Arsenal og Manchester City, rundens siste kamp, måtte uansett minst ett topp seks-lag gi bort poeng. Ikke overraskende ble det Arsenal. Manchester City var vesentlig bedre enn Arsenal, og det kunne fort blitt mer enn 2-0. Ikke den hyggeligste debuten for Unai Emery som Arsenal-manager.

Resultater:

Fredag:

Manchester United 2-1 Leicester City

Lørdag:

Newcastle Utd 1-2 Tottenham
Bournemouth 2-0 Cardiff City
Fulham 0-2 Crystal Palace
Huddersfield Town 0-3 Chelsea
Watford 2-0 Brighton & Hove Albion
Wolverhampton Wanderers 2–2 Everton

Søndag: 

Liverpool 4–0 West Ham Utd
Southampton 0–0 Burnley
Arsenal 0–2 Manchester City

Powered by Labrador CMS