– Sánchez er gryteklart pinnekjøtt

Vi tar farvel med Henrikh Mkhitaryan – og ønsker velkommen til mannen som er så god at de måtte doble etternavnet hans: Alexis Alejandro Sánchez Sánchez

VGTV-programleder Jamel Rake er klar på at hvis Alexis Sánchez ikke skulle bli en suksess i Manchester United, vil ansvaret ligge hos José Mourinho og klubben, ikke hos spilleren:

– Han er som disse gryteklare posene med pinnekjøtt som man finner i butikken. Hvis resultatet ikke blir bra, er det du som har gjort noe feil, mener Rake.

Sánchez var naturlig nok hovedtemaet i ukens episode av United We Podkast, hvor Ken Wasenius-Nilsen har besøk United-supporterne Jamel Rake og Morten Galåsen.

Galåsen forteller at han ikke er bekymret for at Sánchez-overgangen skal få samme skuffende utfall som kjøpene av Henrikh Mkhitaryan og Angel Di Maria:

– Med en sånn klassespiller trenger man ikke å være bekymret for at han trenger innkjøring eller noe slikt i United. Han kommer til å være tent og levere fra første stund, sier Galåsen skråsikkert.

Programleder Ken Wasenius-Nilsen er enig, og legger til at Sánchez sin spillestil vil gjøre at han vil være svært nyttig selv i de kampene hvor han ikke leverer mål eller målgivende:

– Han er så energisk og har en hang til å jobbe for laget. Så selv om de gangene han ikke leverer offensivt, vil det være vanskelig å si at en annen spiller ville ha gjort en bedre jobb enn ham.

I ukens nye episode tar guttene også farvel med Mkhitaryan, snakker om borteseieren mot Burnley og begynner så smått å varme opp til kampen mot Spurs på Wembley. 

Her finner du episoden i iTunes!