Manchester United v Norwich City - Premier League

Våre vurderinger om laget mot Brentford

Publisert Sist oppdatert

Manchester United-toget humper videre og mandag kveld spilles sesongens siste ligakamp på Old Trafford.

Nyopprykkede Brentford venter, og det gjør også nye demonstrasjoner mot eierne etter en særdeles skuffende sesong sett med United-øyne.

TIPP LAGET, VINN DRAKT: Fristen for Brentford-kampen er 12.00 mandag

Kun en syltynn teori holder liv i Uniteds sjanser om å nå Champions League, ja det er faktisk en teoretisk sjanse, men den er så liten at det ikke er noe poeng å bruke tid og plass på den.

rangnickronaldo280422
SISTE HJEMMEKAMP: Cristiano Ronaldo jakter nå fint lite annet enn flere scoringer denne sesongen. Champions League-toget har praktisk talt forlatt stasjonen uten at United og Ralf Rangnick fikk løst billett.

Mandagens oppgjør mellom United og Brentford er første gangen London-klubben gjester Old Trafford i en obligatorisk kamp siden lagene møttes i ligacupen på Old Trafford i 1975. 

Ralf Rangnick kan få flere spillere tilbake etter skade, men treningsgrunnlaget for noen av dem er heller tynt.

Manchester United må vinne sine tre gjenstående kamper for å tangere 64 poeng, som er den laveste poengsummen United har hatt i Premier League-historien.

FORHÅNDSSAKER:

Manchester United

Luke Shaw er definitivt ute. Det samme er Paul Pogba og Jadon Sancho

Harry Maguire, Fred, Jesse Lingard og Edinson Cavani kan alle være tilbake mot Brentford, men Cavani som først var tilbake i trening fredag, er neppe aktuell for en plass i startelleveren.

Laget vi tror Ralf Rangnick vil velge mandag kveld, vil faktisk ligne veldig mye på de elleve som startet da United slo Brentford borte.

TIPP LAGET, VINN DRAKT: Fristen for Brentford-kampen er 12.00 mandag


David de Gea – Oppgjøret mot Brentford kunne blitt en fin anledning til å gi spilletid til Dean Henderson, men De Gea har rett og slett vært Uniteds beste spiller denne sesongen. Et keeperbytte vil kun bli aktuelt av sentimentale grunner.

Diogo Dalot – Har blitt foretrukket foran Aaron Wan-Bissaka i det siste, riktignok uten å briljere. Vi tror likevel portugiseren får en ny mulighet mot Brentford. Wan-Bissaka var heller ikke i troppen til Chelsea-kampen.

Victor Lindelöf – Kan være den som ryker om kapteinen Harry Maguire går rett inn på laget igjen. En noe usikker plass, men vi tror svensken får tillit.

Vigge
TROR PÅ FORNYET TILLIT: Vi tror Victor Lindelöf starter i midtforsvaret sammen med Raphaël Varane mot Brentford.

Raphaël Varane – Vært selvskreven på laget hele sesongen når han har vært skadefri og spiller også denne kampen.

Alex Telles – Blitt avslørt på det defensive gang på gang, selv om pasningsfoten hans er av høy kvalitet. Med Luke Shaw ute av spill resten av sesongen, er det ikke mange andre alternativer for Rangnick.

Scott McTominay – Svak mot Chelsea, men starter igjen nå. Rangnick har problemer med å komponere en slagkraftig midtbane, og med McTominay får tyskeren i det minste innsats og vilje.

Fred – Et lite element av gambling all den tid vi er usikre på formen hans etter skadeavbrekket, men det ville ikke overraske oss om Rangnick tar sjansen på den fotrappe brasilianeren simpelthen fordi han er i besittelse av en løpskraft som Nemanja Matic ikke kan matche.

Leeds United v Manchester United - Premier League
SAMBA-TAKTER?: Vi tror både Anthony Elanga og Fred starter mot Brentford.

Anthony Elanga – Et av få lysglimt under Rangnick. Får en ny sjanse her. Minnes den forrige kampen mot Brentford med glede.

Bruno Fernandes – Har vært helt ute av form i april, og lite er mer beskrivende for Uniteds svake form enn de problemene Fernandes har hatt i det siste. En av mange spillere som trolig gleder seg til den nye sesongen allerede.

Marcus Rashford – En annen spiller som er ute av form, og han har vært det praktisk talt hele sesongen. Alternativene er først og fremst Jesse Lingard eller Juan Mata. Kan det tenkes at Rangnick velger å være en smule emosjonell og la en av de to få en siste kamp som United-spiller på Old Trafford? Rashford er den eneste spilleren i vårt oppsett som ikke startet bortekampen mot Brentford. I den kampen mot Rashford inn for Mason Greenwood som er uaktuell nå av åpenbare grunner.

Cristiano Ronaldo – Edinson Cavani er tilbake i trening og trolig med i troppen. Men veteranspissen fra Uruguay har bare rukket et par fellestreninger med laget og er ikke klar til å starte kampen. Dermed må Uniteds andre, og foretrukne, veteranspiss lede angrepet på ny.

Alternativene:

Først og fremst Nemanja Matic om ikke Fred er klar til å starte. Harry Maguire kan også gå inn på laget, selv om vi tviler. Dean Henderson, Jesse Lingard, Juan Mata, Phil Jones kan alle få en plass i troppen, mens Eric Bailly virker å være helt ute i kulden. Det er mer spennende å se om Ralf Rangnick lar noen av unggutta få muligheten mot Brentford.

garnacho280422b
DEBUTERTE MOT CHELSEA: Alejandro Garnacho er en av ungguttene det knyttes store forventninger til. Han debuterte for United mot Chelsea, og kan få en ny sjanse mot Brentford.

Mot Chelsea var både Álvaro Fernández, Hannibal Mejbri, Shola Shoretire og Alejandro Garnacho i troppen og sistnevnte fikk sin United-debut.

Brentford

Thomas Franks menn har vært et friskt pust i Premier League denne sesongen, og er, i motsetning til United, i solid form med ti poeng på de siste fire kampene.

Brentford ligger på en respektabel 14. plass, men om ting går veien for Franks menn i innspurten, kan Brentford krabbe opp på øvre tabellhalvdel. Det vil være en stor prestasjon av laget fra London.

Brentford v Manchester United - Premier League
SOLID SESONG: Thomas Frank veksler noen ord med Ralf Rangnick sist lagene møttes i London. Den gangen vant United 3-1, men Brentford er i bra slag og har tatt 10 av 12 mulige poeng på de siste fire kampene.

Ethan Pinnock, Saman Ghoddos, Sergi Canos og Frank Onyeka er trolig alle ute med skader for gjestene, selv om det er en liten mulighet for at Ghoddos kan rekke kampen.

Mulig lag: Raya, Roerslev, Jansson, Sørensen, Henry, Janelt, Jensen, Eriksen, Mbeumo, Dasilva, Toney

Powered by Labrador CMS