Slik spilte de

United.no vurderer spillernes innsats mot Philadelphia Union.

Publisert Sist oppdatert

Kuszczak: Hadde stort sett kontroll, men ga en farlig retur etter Unions harde frisparkforsøk fra distanse i andre omgang. Ellers lite å utsette på polakkens prestasjoner.

O’Shea: Hjemmelaget slapp enkelt til på irens høyreside ved noen tilfeller før pause. Virket smårusten, men kom samtidid til noen gode innleggsforsøk.

J.Evans: Blokkerte flere skudd som kunne ha endt med scoring. Han og Brown slet tidvis med hvem som skulle støte og rygge.

Brown: Gjorde ingen opplagte feil, men altså minus for kommunikasjonen med Jonny Evans.

Fabio: Slo en fryktelig feilpasning i første omgang som kunne ha endt med scoring til vertene. Har i perioder trøbbel med å plassere seg riktig. Ellers livlig og villig til å gå framover.

Obertan: Fin scoring som sikret seieren. Gjorde mye bra, men gikk seg ofte fast og brukte for mange touch.

Cleverley: Utmerket seg ikke veldig, men skal ha for solid arbeidsinnsats. Var en del involvert det første kvarteret, men ble deretter mer usynlig.

Scholes: Fikk tid og rom til å slå krempasninger til lagkameratene. En kamp som passet ham perfekt. Rødtoppen fikk på sedvanlig vis gult kort for en altfor sen takling.

Giggs: Virker ganske leken og fin i formen allerede. Søkte ofte bakrom etter Welbeck og Macheda, men fikk aldri utteling på forsøkene. Var i perioder småamper på banen.

Macheda: Starter veldig lovende, men ble bare mer og mer usynlig utover i kampen.

Welbeck: Veldig god opptreden av 19-åringen. Løpsvillig, virket sulten og aggressiv i det meste han foretok seg. Hadde fortjent en scoring, og burde utvilsomt ha funnet veien til nettmaskene i første omgang.

Av innbytterne trekker vi fram Rafael og Dimitar Berbatov, som begge hadde gode innhop i andre omgang.

Er du enig? Logg inn og kommenter!

Powered by Labrador CMS