– Må bruke penger hvis de ønsker å vinne troféer

Paul Scholes synes United var gode mot Sevilla, men tror en spiller som Jadon Sancho kunne utgjort forskjellen i en slik kamp. Sancho eller ei; Scholes mener at United må investere om en skal vinne troféer.

Publisert Sist oppdatert

Ballen ville rett og slett ikke inn i Sevilla-buret, om vi ser bort fra straffesparket Marcus Rashford skaffet, og Bruno Fernandes ekspederte i mål.

Spesielt i starten av andreomgang burde definitivt United ha gått opp i ledelsen igjen, og gjerne også scoret enda flere.

Litt uflaks, litt dårlige avslutninger, oppofrende forsvarsspill og en meget god Yassine Bounou i Sevilla-buret sørget for at det ikke gikk slik, og at det ble værende 1-1 frem til Sevilla avgjorde i det 78. minutt da Luuk de Jong utnyttet at United-forsvaret var uoppmerksomme.

United-legende Paul Scholes satt i studioet til BT Sport, og han så det samme som mange andre.

– Jeg synes ikke de var dårlige, jeg synes de var veldig gode i kveld mot et veldig godt Sevilla-lag.

– Men de 15-20 minuttene etter pause med alle de sjansene… en må score på dem.

FORTVILTE: Bruno Fernandes og United skapte sjanse på sjanse, men ballen ville ikke i mål i andreomgangen mot Sevilla.

Scholes mener at United trenger offensive forsterkninger, og at United må bruke penger om en skal begynne å vinne troféer igjen.

– Vi snakker om kvalitet, om å bruke penger på midtspisser og kantspillere, en snakker i disse dager om hundrevis av millioner for å få disse spillerne, men det er disse spillerne som vinner troféer og medaljer for deg.

– Jeg vet at hele denne Sancho-greia pågår, men de må begynne å bruke penger. De må begynne å bruke penger hvis de ønsker å vinne troféer.

Han tror en spiller som Jadon Sancho kunne utgjort forskjellen i en kamp mot Sevilla, selv om en skapte mange sjanser uten ham også.

– OK, de skapte sjansene i kveld, men om Sancho var på det laget i kveld, så tror jeg United ville scoret [flere].

Powered by Labrador CMS