– Det var en fantastisk følelse å komme hjem igjen

Paul Pogba beskriver overgangen fra Juventus til Manchester United i 2016.

Publisert Sist oppdatert

Mot Manchester City på søndag ble Pogba utelatt av kamptroppen grunnet skade.

At han var savnet, er det liten tvil om. 

Franskmannen pådro seg en smell mot Juventus noen dager tidligere, en smell som også førte til at han måtte trekke seg fra landslagstroppen – i likhet med Anthony Martial.

Denne sesongen har det også dukket opp rapporter om at Pogba ikke er fornøyd med livet i United, men hovedpersonen selv gjør lite for å bygge opp under de påstandene.

– Det er den beste følelsen jeg har hatt, da jeg returnerte til Manchester United. Jeg kom hjem igjen, sier Pogba i den siste utgaven av Inside United. 

VERDENSMESTER: Paul Pogba er den eneste som har vunnet VM i dagens United-tropp.

– Jeg har alltid drømt om å spille for United, spille mange kamper og score mange mål. Ingenting hadde egentlig forandret seg her, kanskje bortsett fra treneren og spillerne i troppen. Resten (av klubben) var det samme.

Paul Pogba tilbragte fire svært gode sesonger i Juventus, som blant annet resulterte i fire ligatroféer.

Det var i Torino at Pogba for alvor ble anerkjent som en av de beste midtbanespillerne i verden, men da muligheten for å returnere til Manchester dukket opp i 2016, var det åpenbart en enkel avgjørelse for Pogba. 

– Jeg kom bare hjem igjen. Det var som om jeg egentlig aldri forlot klubben – jeg dro bare på ferie! Det var en fantastisk følelse å komme hjem igjen.

Powered by Labrador CMS