– Spiste to Big Mac som toåring!

Romelu Lukaku og Paul Pogba byr på seg selv gjennom sjarmerende historiefortelling i ferskt intervju.

Publisert Sist oppdatert

I sitt første intervju som United-spiller med MUTV la ikke Romelu Lukaku skjul på at Paul Pogba hadde hatt en finger med i spillet i forbindelse med overgangen til Manchester United.

Sportskanalen ESPN samlet radarparet før de hadde sin første treningsøkt sammen som nye lagkamerater mandag og lot de to snakke fritt om både fortid og fremtid.

Lukaku forteller blant annet at han søkte opp Pogba på YouTube for å se hvor god han egentlig var og at de møttes for første gang på tribunen på Stamford Bridge under et oppgjør mellom Chelsea og Manchester United.

Nedenfor har vi plukket ut de beste godbitene fra intervjuet!

– Paul, hvordan reagerte du da fikk vite at Romelu skulle til Manchester United?

PP: – Vel, jeg har alltid visst at han alltid har hatt lyst til å spille med meg, så… Neida, jeg bare tuller!  Jeg visste at det ville skje en dag, men jeg visste ikke når og hvor. Nå har det skjedd, og det er jeg veldig glad for.

– Så du trengte ikke å overtale ham?

PP: – Jeg tror ikke det. Det var bare flaks at jeg var i Manchester United. Jeg ville presse på, selvfølgelig, men det var ikke min avgjørelse å ta, det var det manageren og støtteapparatet som måtte bestemme. Men alle spillerne er veldig glade for at han skal spille for United.

– Hvor begeistret er du for at du skal få spille med Pogba i Manchester United?

RL: – Jeg er veldig glad. Da jeg var yngre sa jeg alltid at det ville komme en dag da vi vil spille sammen og kjempe om trofeer. Nå er øyeblikket her, så jeg er veldig fornøyd. Det er fint å spille med en av sine beste venner, og nå er det opp til oss å utfordre oss selv, først og fremst, og for laget å bli bedre.

– Det virker som dere har hatt det veldig fint på ferie sammen her i Los Angeles. Hvordan startet dette vennskapet? Hvordan møtte dere hverandre?

RL: – Jeg kjente ham siden jeg var 15, fordi han spilte mot min bror (Jordan, ett år yngre enn Romelu). Pappa fortalte meg at han hadde sett en fransk gutt som var helt fantastisk som het Paul Pogba og spilte for Manchester United. Jeg søkte opp navnet hans på YouTube, det er sånn du gjør du er yngre, ikke sant, du kikker på de som er på samme alder som deg. Jeg synes han var en god spiller, og vi møttes for første gang på Stamford Bridge da Chelsea spilte mot United. Vi var begge på tribunen, og vi så på hverandre og lurte på hvorfor vi ikke var på banen. Etter kampen snakket vi og utvekslet telefonnummer. Vi visste at året etter ville være vårt år. Han dro til Juventus og gjorde sin greie, mens jeg gikk til West Bromwich og lærte meg Premier League der.

– Og hva med deg, Paul? Hadde du hørt om ham og søkt ham opp på nettet?

PP: – Jeg var 13 år, men alle visste hvem Romelu Lukaku var. Han spilte jo for førstelaget (til Anderlecht) allerede da han var elleve år. Neida! Men jeg husker at jeg så deg spille for førstelaget da du var 15-16 år, så jeg visste hvem han var.

PP: – Vi hadde de samme drømmene og samme målene, og vi ønsket å spille i stedet for å sitte på tribunen. Vi beholdt kontakten, og han har blitt min beste venn utenfor banen og en klassespiller, så jeg er veldig glad på hans vegne.

– Er det noen av kvalitetene hans du kunne ønske du hadde?

PP: – Styrken hans. Han er altfor kraftfull – det er ikke normalt! Jeg har hørt at du kunne spise to Big Mac da du var to år – er det sant? Denne fyren er ikke normal!

RL: – Jeg har alltid vært en stor gutt. Da jeg var seks måneder var jeg på størrelse med en 18 måneder gammel gutt.

PP: – Huh!? Er det normalt?

RL: – Begge foreldrene mine er høye.

– Hva med Paul Pogbas kvaliteter?

RL: – De tekniske ferdighetene. Måten han kontrollerer kampen på. Ferdighetene og overblikket hans. Som en spiss må du tenke mer som en midtbanespiller når forsvaret er låst, så hvis jeg hadde hans overblikk og ferdigheter for å komme meg vekk fra små flater, ville jeg kanskje scoret ytterligere 10-15 mål.

I intervjuet, som vi anbefaler å se i sin helhet her, blir Pogba og Lukaku også spurt hvem som er best i basketball, hvem som synger best og hvem som ville vært den beste treneren.

Lukaku forklarer også hvorfor han valgte trøye nummer ni i Manchester United, noe vi omtalte i denne saken mandag.

I en annen seanse har ESPN latt Pogba intervju Lukaku. De to diskuterer blant annet italiensk mat, leggetid, favorittmusikk og Shaquille O’Neal.

Manchester United samlet også de to bestekameratene i forbindelse med presentasjonen av Lukaku mandag.

PP: – Nå som du er en toppspiller og har signert for den største klubben i verden – hva er målet ditt?

RL: – Trofeer hvert eneste år, ingenting mindre. Manchester United må kjempe for hver eneste tittel som finnes. Det er det jeg ønsker, og det er derfor jeg er her for å hjelpe laget. Jeg skal ikke snakke for mye, jeg skal bare levere på banen og gjøre det som kreves for å vinne kamper.

Har du fortsatt ikke fått nok av Romelu Lukaku? I NBC-podkasten «Beyond The Pitch» kan du høre et annet intervju med den ferske United-spilleren, hvor han blant annet forteller at han har visst om United-interessen i halvannet år og at han har snakket med José Mourinho ved flere anledninger.

Powered by Labrador CMS