– Sier ikke nei til United

Les alt Romelu Lukaku sa etter United-overgangen!

Publisert Sist oppdatert

24-åringen snakket med MUTV like etter at overgangen til United var et faktum, og legger ikke skjul på at Paul Pogba var en av grunnene til at han valgte å signere for Manchester United.

– Han har spilt en stor rolle. Paul er en av mine beste venner og naboen min. Vi henger sammen ofte, så han forteller meg hvordan ting går. Jeg så han signere for United forrige sesong, og det trigget meg. Jeg visste at hvis jeg noen gang fikk den samme muligheten, kunne jeg ikke si nei. Man innser hvor stor klubben er, og sulten den har etter å vinne troféer, sier Lukaku. 

– På slutten av karrieren min har jeg lyst til å si at jeg spilte for et lag som alltid kjempet om troféer, og det har denne klubben alltid gjort. Jeg er velsignet som er i denne klubben nå, og jeg kommer ikke til å ta denne muligheten for gitt, lover spissen.

(artikkelen fortsetter under klippet)

LES OGSÅ: Kun seks seriemestere igjen

– Kan ikke si nei til United

24-åringen er allerede på plass i Los Angeles, og er derfor med på Uniteds første trening etter ferien mandag kveld.

Etter fire år i Everton følte Lukaku seg klar for å ta steget videre.

– For meg var dette en perfekt mulighet til å ta det store steget, og man sier rett og slett ikke nei når United kommer og spør om du vil spille for dem.

Han er veldig glad avtalen gikk i boks rett før pre-season.

– Jeg hadde et håp om at min agent og gamle klubb ville sørge for at vi fikk dette i orden før pre-season. Nå kan jeg bli kjent med spillerne og hvordan de spiller. Jeg har hatt Mourinho som trener før, men dette er en fresh start med han også. Jeg er veldig spent, og klarer nesten ikke å vente med å komme i gang!

(artikkelen fortsetter under klippet)

Snakket med Fellaini

I tillegg til Pogba, kjente Lukaku naturlig nok Marouane Fellaini fra før, som han har spilt sammen med på landslaget i flere år.

– Han snakket med meg for to dager siden og sa at «nå kommer du til å innse hvor stor denne klubben er.» Jeg svarte at jeg tror jeg begynner å innse det litt allerede. Men det å ha en av mine beste venner, og også en spiller fra landslaget på laget, hjelper meg å bli kjent med spillerne, sier Lukaku. 

– Jeg gleder meg til å møte de andre spillerne. Jeg er en rolig person, men på banen blir jeg en kriger! Jeg ønsker å hjelpe lagkameratene mine, og bli en del av et lag som kjemper om alle titler der ute.

(artikkelen fortsetter under bildet)

NY SPISS: Du kler rødt, Romelu! FOTO: MANCHESTER UNITED

– Godt forhold til Mourinho

Mange lurer nok på hva Lukaku tenker om det å jobbe med José Mourinho igjen. Portugiseren valgte nemlig å ikke satse på Lukaku i Chelsea.

– Det er det jeg gleder meg mest til. Meg og han, vi har et veldig godt forhold, og jeg har drømt om å spille for han siden jeg var 10 år gammel. Det å få muligheten til å gjøre det som 24-åring, og være en del av hans planer om å kjempe for troféer, er spennende. Jeg tror han kommer til å hjelpe oss til flere troféer, sier Lukaku skråsikkert. 

Kraftkaren bor allerede i Manchester, og sier han passerer Old Trafford jevnlig på vei til sentrum. Nå skal han selv spille for United på Drømmenes Teater.

– Jeg sa til moren min en gang at jeg vil spille der en dag. Jeg trodde jeg kom til å gjøre det, fordi jeg hadde en spesiell følelse. Jeg ser på Old Trafford hver gang jeg kjører forbi. Hver gang jeg spilte mot United og kom ut på banen, følte jeg meg som et lite barn. Man kan se atmosfæren og fansen. Jeg er velsignet, og gleder meg stort til å spille min første kamp der for United. 

(artikkelen fortsetter under bildet)

Lukaku Mourinho
GAMLE KJENTE: Lukaku og Mourinho.

Ville ha en utfordring

Dette er hans målsetninger som United-spiller:

– Individuelt håper jeg å score så mange mål som mulig, bli en bedre spiller og jobbe hardt hver eneste dag – hardere enn jeg noen gang har gjort tidligere. Det er det det er, jeg vil bare forbedre meg hele tiden. Hver dag ønsker jeg å bli en bedre spiller, og jeg jobber så hardt jeg kan. Hvis man spiller for en stor klubb, må man oppføre seg som en stor spiller, og prestere hver eneste uke. Det er den utfordringen jeg ville ha. Jeg har kommet til en alder hvor jeg er nødt til å ta det neste steget. 

Og sist, men ikke minst, en melding til United-fansen:

– Jeg skal gjøre mitt beste, prøve å score så mange mål som mulig og vinne mange troféer. Det er hva de vil ha. De ønsker spenning og glede på banen, og jeg skal prøve å levere varene i hver eneste kamp!

FOTO HOVEDBILDE: MANCHESTER UNITED

Powered by Labrador CMS