Borussia Dortmund v TSG Hoffenheim - Bundesliga

Ryktesaker, uke 35

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 5. september

11.26: United skal ha vært interesserte i den svenske landslagsspissen Stina Blackstenius, ifølge Aftonbladet.

En overgang ble ikke noe av fordi Häcken ønsket å beholde Blackstenius.

25-åringen selv sier at hun er glad for at det er interesse for henne, og at hun vil vurdere sine muligheter på et senere tidspunkt.

10.24: Saken er mer spekulativ enn informativ, og ville vel kanskje ikke blitt tatt med her om det var et større utvalg av rykter, men Daily Mirror har skrevet en sak om Erling Braut Haaland der de spør om United virkelig vil ha råd til lønna til både Braut Haaland og Cristiano Ronaldo når de i praksis kommer til å spille i samme posisjon – samtidig som konkurrent Manchester City har et stort hull i akkurat den posisjonen.

Chelsea, Real Madrid, Barcelona, Paris Saint-Germain og Bayern München skal ifølge avisa alle også være interesserte i 21-åringen.

Lørdag 4. september

10.11: Sport1 meldte for noen dager siden at Atlético Madrid avslo et bud på Kieran Trippier fra Manchester United på 18 millioner pund, og at det gjorde at låneovergangen til Diogo Dalot til Borussia Dortmund gikk i vasken.

Mundo Deportivo gjenforteller dette, videreformidler Sport Witness, og den spanske avisa skriver også at det er forventet at United gjør et nytt forsøk på å signere Trippier i januar.

Fredag 3. september

08.05: Italienske Calciomercato melder at Edinson Cavani ble tilbudt til Juventus og Barcelona på overgangsvinduets siste dag. Det skal aldri ha vært aktuelt for italienerne.

08.00: Vi får dra med oss noen selvfølgeligheter på morgenkvisten. Ifølge Marca planlegger Real Madrid å hente både Erling Braut Haaland og Kylian Mbappé neste sommer. Den spanske avisen siterer også Manchester Evening News på at Paul Pogba vurderes på Santiago Bernabeu.

07.55: Fått med deg denne? Rykende fersk overgangsspesial med Tor-Kristian Karlsen!

Torsdag 2. september

17.09: Det er verdt å nevne at det i dag er deadline day i WSL – men det forventes ikke at det Marc Skinners Manchester United kommer til å handle, ifølge BBC-journalist Emma Sanders. Hvis vi gjør det, så kommer united.no selvsagt tilbake med egen sak.

En av kveldens store WSL-overganger ryktes for øvrig å være at ex-red Tobin Heath kan komme til å signere for Arsenal (hennes favorittklubb).

08.10: Ifølge rapportene vil en midtbanespiller stå høyt på Manchester Uniteds ønskeliste neste sesong. Declan Rice nevnes stadig, mens Daily Mirror også mener at Yves Bissouma jaktes av United, Liverpool og Arsenal.

Onsdag 1. september

17.00: ESPNs Mark Ogden skriver at Uniteds signering av Cristiano Ronaldo ikke endrer noe på målet for neste sommer. Erling Braut Haaland skal nemlig da være klubbens hovedmål, ifølge ESPN. Fra før av er det kjent at utkjøpsklausulen til Haaland slår inn neste sommer, og den skal ligge på mellom 55 og 75 millioner euro – avhengig av hvilke rapporter man tror på.

12.20: Dagen derpå handler gjerne om alle overgangene som ikke ble en realitet. L’Equipe skriver at Anthony Martial avslo et tilbud om å gå til Lyon i siste sekund, mens Sport1 melder at Atlético Madrid avslo et bud på Kieran Trippier fra Manchester United på 18 millioner pund. Det gjorde at låneovergangen til Diogo Dalot til Borussia Dortmund gikk i vasken.

Som tidligere rapportert i sommer var West Ham interessert i å hente Jesse Lingard tilbake til London, men Uniteds prislapp på 25 millioner pund var for høy.

Tirsdag 31. august

09.30: Vår Deadline Day-live erstatter ryktesaken i dag!

07.30: Ved midnatt stenger overgangsvinduet i England. Det er ikke ventet altfor mye aktivitet på Old Trafford, men man vet aldri! Kanskje får vi en Ronaldo-bekreftelse i løpet av dagen? I tillegg skal Daniel James sannsynligvis presenteres som Leeds-spiller.

00.20: Mediene vi stoler mest på hevder at United etter all sannsynlighet er ferdighandlet for sommeren, men mange supportere håper nok likevel at klubben henter en ny midtbanespilleren før overgangsvinduet stenger om ett døgn.

Et navn vi nok kan stryke fra listen over mulige siste-liten-signeringer er Eduardo Camavinga. Det har lenge blitt ryktet at den franske unggutten foretrekker en overgang til spansk fotball og natt til tirsdag melder rykteguru Fabrizio Romano at Rennes-spilleren går til Real Madrid.

Mandag 30. august

23.20: Én av midtbanespillerne United har blitt lenket til gjennom sommeren er det franske stortalentet Eduardo Camavinga, som tjener sine penger i Stade Rennais.

Nå ser det ut til at det er Real Madrid som sikrer seg 18-åringen. Fabrizio Romano skriver nemlig at den spanske hovedstadsklubben er i fremskredne samtaler med Camavingas klubb, har lagt et tilbud på bordet og håper på å signere unggutten før overgangsvinduet stenger.

Spilleren selv ønsker å forlate sin klubb denne sommeren, ifølge Romano, som også informerer om at Real Madrids bud ligger på rundt 30 millioner euro.

23.00: Jesse Lingard har gjennom de siste ukene ikke ønsket annet enn å bli i United og har ikke aktivt søkt seg bort fra klubben i sommer. Det skriver Jonathan Shrager.

22.05: Telegraph-journalist James Ducker skriver at det ser ut til at Jesse Lingard blir i United, med mindre West Ham eller andre klubber virkelig gir United noe å tenke på det siste døgnet av overgangsvinduet.

Ducker venter heller ikke at United henter noen flere spillere i løpet av overgangsvinduet, noe som betyr at søket etter en ny defensiv midtbanespillere nok må settes på vent.

20.55: Jonathan Shrager, som ved flere anledninger har vist seg å sitte på gode kilder innad i United, avviser kategorisk at Saúl Ñíguez eller Eduardo Camavinga kommer til klubben før overgangsvinduet stenger.

20.05: Et samstemt britisk pressekorps melder nå at United og Leeds har kommet til enighet om en overgangsavtale for Daniel James og at waliseren kommer til å gå til Yorkshire-klubben. Mer kan du lese her.

17.15: Stretty News er ikke det mest anerkjente nettstedet, men vi tar med oss denne artikkelen likevel, siden de har truffet ved enkelte tidligere anledninger.

Nettstedet skriver at United etter alt å dømme ikke kommer til å gjøre flere spillersigneringer i sommer, uansett om Daniel James forsvinner til Leeds eller ikke.

Det er rapportert at United ønsker seg 20 millioner pund for sin walisiske lynving.

16.20: David Ornstein i The Athletic melder at Atlético Madrid fortsatt er forberedt på å slippe Saúl Ñíguez på et utlån dette overgangsvinduet, selv om den spanske hovedstadsklubben i så fall vil slite med å finne en passende erstatter tidsnok.

Så skal det riktignok sies at det er Chelsea som har blitt hyppigst lenket til den spanske midtbanemannen de siste ukene, mens United-ryktene har lagt seg noe.

14.39: Fabrizio Romano skriver at Diogo Dalot (og Amad Diallo) definitivt blir værende i United. I denne saken kan dere lese siste nytt om Daniel James til Leeds.

 

14.11: Chris Wheeler skriver i Daily Mail at Leeds er ventet å gjøre et nytt forsøk på å hente Daniel James på lån, mens West Ham skal ha blitt oppmuntret til å gjøre et nytt forsøk på å hente Jesse Lingard.

13.26: Bortimot halve Championship har vist interesse for Anthony Elanga på et eller annet tidspunkt denne sommeren, og det har kommet flere nye henvendelser etter at United signerte Cristiano Ronaldo, skriver Manchester Evening News.

Det skal opprinnelig ha vært enighet om at svensken skulle bli værende i United denne sesongen, men ifølge en klubbkilde er det ikke umulig at han nå ender opp med å forlate klubben på lån likevel.

13.17: United er en av klubbene som har blitt koblet til Atlético Madrids Saúl Níguez, selv om Chelsea-koblingen har virket sterkere, og det har gjerne vært snakk om en avtale som starter som et lån, for så å kunne bli en permanent overgang. Matt Law fra Daily Telegraph skriver at Atlético-manager Diego Simeone er lysten på å enten beholde midtbanespilleren, eller å få solgt ham, heller enn å låne ham ut. Dette fordi en låneovergang vil gjøre det vanskeligere å erstatte 26-åringen.

08.04: Den troverdige The Athletic-journalisten Adam Crafton skriver at United er åpne for å selge eller låne ut Daniel James før overgangsvinduet stenger i morgen kveld, og flere Premier League-klubber skal være interesserte i den Hull-fødte 23-åringen.

Leeds skal være åpne for både kjøp og lån av James, mens Brightons interesse skal ha kjølnet noe. Everton, Leicester og Crystal Palace er blant de andre klubbene som tidligere har vist interesse. Et lån til Leeds vil trolig ikke være spesielt populært siden det kan hjelpe en av våre største fiender.

Powered by Labrador CMS