«Here we go» – United selger James til Leeds for opp mot 30 millioner pund

De 52 minuttene Daniel James fikk i Uniteds 1-0-seier over Wolves på Molineux søndag blir etter alt å dømme hans siste i den røde drakten.

Waliseren sies nemlig å være stadig nærmere en overgang til Marcelo Bielsas Leeds United, og mandag kveld melder troverdige The Athletic at den lynhurtige kantspilleren er på vei til Yorkshire, for å gjennomføre den medisinske testen med de hvitkledde fra Elland Road.

Adam Crafton og Phil Hay, som har ført artikkelen i pennen, skriver at de to rivalklubbene har kommet til enighet om en overgangsavtale. Overgangssummen ligger visstnok på 25 millioner pund, pluss tilleggsklausuler.

Denne summen varierer fra hva andre medier melder om. The Guardian skriver om overgang verdt 20 millioner pund pluss tilleggsklausuler, mens Mike McGrath i The Telegraph melder om en sum på hele 30 millioner pund.

Rykteguru Fabrizio Romano har også stemplet overgangen med «here we go», noe som pleier å være et så sikkert tegn på en overgang som det er mulig å få.

En sum på 30 millioner pund vil for øvrig være omtrent det dobbelte av hva United betalte for James da han kom fra Swansea sommeren 2019.

Andre Premier League-klubber, som Brighton, Crystal Palace, Leicester og Everton, har alle blitt nevnt som mulige beilere den siste tiden, men nå ser det altså ut til at det blir Leeds som sikrer seg James sine tjenester.

Leeds har vært interesserte i James siden før United signerte spilleren, og som kjent veltet overgangen fra Swansea til Leeds i siste sekund for et par år siden.

Rob Dawson fra ESPN skriver at Ole Gunnar Solskjær skal være lite lysten på å la James dra, men at klubben kan komme til å selge 23-åringen likevel. I så fall blir han det første Solskjær-kjøpet til å forlate Old Trafford på permanent basis.

Hvis James selges, så ender han opp med 74 kamper og 9 scoringer for Manchester United.