Slik var deadline day minutt for minutt

Vi følger utviklingen i Manchester United og de andre Premier League-klubbene!

Bekreftede overganger:

Daniel James, Manchester United til Leeds, £26,19 mill.
Cristiano Ronaldo, Juventus til Manchester United, £13,5 mill.
Connor Roberts, Swansea til Burnley
Marc Cucurella, Getafe til Brighton, £16,2 mill.
Nikola Vlasic, CSKA Moskva til West Ham, £26 mill.
Moise Kean, Everton til Juventus, lån
Reiss Nelson, Arsenal til Feyenoord, lån
Dennis Praet, Leicester til Torino, lån
Abdallah Sima, Slavia Praha til Brighton, ukjent sum
Abdallah Sima, Brighton til Stoke, lån
Ademola Lookman, RB Leipzig til Leicester, lån
Rhys Williams, Liverpool til Swansea, lån
Emerson Royal, Barcelona til Tottenham, £22,5 mill.
Ethan Ampadu, Chelsea til Venezia, lån
Frédéric Guilbert, Aston Villa til Strasbourg, lån
Andre Gray, Watford til QPR, lån
Morgan Gibbs-White, Wolves til Sheffield United, lån
Rúnar Alex Rúnarsson, Arsenal til OH Leuven, lån
Alex Král, Spartak Moskva til West Ham, lån
Odsonne Edouard, Celtic til Crystal Palace, £14 mill.
Hector Bellerin, Arsenal til Real Betis, utlån
Takehiro Tomiyasu, Bologna til Arsenal, €18 mill.
Salomon Rondon, Dalian Pro til Everton, gratis
Helder Costa, Leeds til Valencia, utlån
Saul, Atletico Madrid til Chelsea, lån
Cameron Carter-Vickers, Tottenham til Celtic, lån
Nathaniel Chalobah, Watford til Fulham, £3 mill.
Domingos Quina, Watford til Fulham, lån
Michel Obafemi, Southampton til Swansea, ukjent sum
Sheyi Ojo, Liverpool til Millwall, lån
Moises Caicedo, Brighon til Beerschot, lån
Serge Aurier, frigitt av Tottenham
Patrick Roberts, Manchester City til Troyes, lån


00.48: Antoine Griezmann blir også Atletico Madrid-spiller, sies det nå. Atletico fikk lastet opp dokumentene 23.59, ifølge rapportene. Luuk de Jong går samtidig fra Sevilla til Barcelona. Bare bekreftelsene som mangler.

Dette er imidlertid internasjonale overganger, påvirker ikke oss direkte, så vi avslutter der. Varane, Sancho, Ronaldo og ikke minst Tom Heaton. En av de beste vinduene på lang, lang tid!

00.43: Saul er bekreftet som Chelsea-spiller.

00.25: Saul til Chelsea done deal? Fabrizio Romano sier så. Here we go, legger han til.

Det var noe usikkerhet fordi de spanske systemene slet en periode, men alt skal være på plass før fristen gikk ut.

00.20: En internasjonal overgang. Paris St. Germain har også sikret seg back Nuno Mendes fra Sporting Lisboa på et lån med mulighet til kjøp etter sesongen. Mendes regnes som et av Europas største talenter.

00.03: Everton har bekreftet at de sikret seg Salomon Rondon gratis fra Kina.

24.00: Overgangsvinduet er stengt, og United kan ikke sies å ha kommet så altfor verst ut av det. Spesielt sammenliknet med en del andre.

Merk: Det er fortsatt mulig å fullføre papirarbeidet på enkelte overganger også utover natta, så det vil komme noen bekreftelser til. Griezmann og Saul er to åpenbare som man venter på for å være sikker på at alt går i orden. Det har jo vært faksmaksiner som har skapt trøbbel mellom England og Spania før…

23.55: Vi nevner noe av det siste som skjer med andre lag på et visst nivå nå helt på tampen. Tottenham-back Serge Aurier er blitt løst fra kontrakten sin med klubben. Han kan dermed bruke tiden fremover på å finne seg en ny klubb.

23.48: Arsenal har sikret seg Bologna-forsvarer Takehiro Tomiyasu for snaut 20 millioner pund. Done deal. Alt bekreftet. Arsenal har dermed brukt cirka 160 millioner pund i sommer. De har aldri tidligere brukt like mye penger i et overgangsvindu.

Samtidig har Arsenal leid ut Hector Bellerin til Real Betis.

23.20: Fortsatt ikke noe sent United-drama, men The Athletic melder at Tottenham forsøkte seg med et bud på 30 millioner pund for Adama Traore mandag. De skal ha fått nei.

23.00: En time igjen, og samme som klokka 22.42: Griezmann ender kanskje tilbake i Atletico Madrid på lån, Chelsea venter fortsatt på Saul og Salomon Rondon kanskje til Everton – er vel egentlig det vi venter på at – etter at Palace akkurat sikret seg spiss Odsonne Edourard fra Celtic.

Merk: Daily Mails onsdagsutgave på papir er sendt til trykken, og der fastslår de at Saul blir Chelsea-spiller (hvis noen skulle være i tvil om hvor denne saken ender).

22.42: Det er noen overganger på gang fortsatt, men det ser ikke ut til at det vil involvere United.

22.37: Laurie Whitwell fra The Athletic skriver at det ikke kom noen lånebud på Donny van de Beek, verken fra Everton (som det har vært enkelte rykter om) eller fra andre. Han skal heller ikke ha blitt gjort tilgjengelig av United.

22.09: Siden det ikke skjer så mye United-relatert akkurat nå, så kan vi jo i forbifarten nevne at Ethan Hamilton er klar for Accrington Stanley.

Hamilton ble frigitt av United i 2020, og var med på Peterboroughs opprykk fra League One, men nå returnerer Hamilton til League One.

21.39: Simon Stone fra BBC melder at det ikke vil skje noe mer for United i dag:

21.13: Edinson Cavani har på Instagram delt et Fabrizio Romano-innlegg om at han blir værende i klubben, så da kan vi vel legge den helt død.

cavaniinst

20.11: Det virker som om det er bred enighet om dette, men vi tar likevel med oss at den franske journalisten Julien Maynard også melder at Martial blir værende i United.

19.56: Lyon skal ha tatt kontakt med United i dag om et lån av Anthony Martial, men franskmannen skal ha avslått. Det melder franske L’Equipe.

Apropos låneavtaler, så skal det være enighet om en Saúl Níguez-avtale nå mellom Atlético Madrid og Chelsea.  Det skal være snakk om et lån med en kjøpsmulighet.

19.29: Både Jesse Lingard og Anthony Martial blir værende i United, skriver David McDonnell fra Daily Mirror.

19.18: Ifølge The Athletic har Wolverhampton avsluttet sin interesse for Renato Sanches, og hvorfor er det United-relevant…? Jo, fordi det tidligere i dag ble spekulert i at Ruben Neves potensielt kunne bli mer tilgjengelig om Wolves signerte Sanches.

Så skal det sies at det uansett er lite som tydet på at noe som helst skulle sende Neves nordover til Manchester i dag.

19.09: Det ser jo ikke ut til å være direkte United-relevant, men det virker som om sjansene for en Saúl Níguez-overgang til Chelsea virker å bli bedre og bedre.

18.42: Swansea får litt av James-overgangssummen, har vi sett fra flere journalister. Ifølge James Ducker kan Swansea ende opp med opp mot 1,8 millioner pund:

18.31: Real Madrid har bekreftet signeringen av Eduardo Camavinga, ikke uventet.

18.19: Det er ganske stille rundt potensielle United-overganger nå, men vi tar med at Sky Sports-journalist Dharmesh Sheth hevder at Ed Woodward var en viktig mann i Cristiano Ronaldo-forhandlingene.

Sir Alex Fergusons telefon til Ronaldo skal også ha spilt en ikke ubetydelig rolle.

17.34: Ex-red Donald Love, en av mange som fikk noen muligheter under Louis van Gaal, har signert for Salford City. Han har de to siste sesongene spilt for Shrewsbury Town.

17.28: Daniel James-overgangen til Leeds har blitt bekreftet. Les mer i egen sak her.

17.00: Det rapporteres fra flere hold om at Saúl Níguez potensielt kan ende opp med å forlate Atlético Madrid i kveld (og at de kanskje henter Pablo Sarabia), men alt tyder på at det i så fall er Chelsea spanjolen signerer for.

16.48: Vi venter bare på bekreftelsen når det gjelder Daniel James og Leeds. Han skal ha gjennomført den medisinske testen, og her er en video av ham i Leeds:

16.38: Manchester Evening News gjentar det at Edinson Cavani trolig kommer til å bli værende.

16.26: Mer om at Edinson Cavani trolig blir: Jonathan Shrager skrev på Twitter for noen timer at Barcelona på det tidspunktet ikke hadde vært i kontakt med Cavani, og United hadde heller ikke snakket med Cavani om Barcelonas angivelige interesse. Cavani selv ønsker ikke å forlate klubben, skrev Shrager videree.

15.30: Romano melder om at Eduardo Camavinga blir Real Madrid-spiller, og da er det vel ingen grunn til å tvile på det. Manchester United var ifølge rapportene interessert, men den franske 18-åringen skal hele veien ha vært klar på at han ønsker seg til en av gigantene i spansk fotball.

15.29: Overgangen til Daniel James har jo vært i boks en stund i ryktespaltene. Vi venter fortsatt på den offisielle bekreftelsen fra klubbene.

14.40: Det har dukket opp noen rapporter om at Paris Saint-Germain kan forsøke seg på Anthony Martial i dag, dersom Kylian Mbappé havner i Real Madrid. Laurie Whitwell i The Athletic melder at det har vært kontakt, men at Ole Gunnar Solskjær ikke vil være villig til å slippe franskmannen så sent i vinduet.

14.18: Det har blitt nevnt flere ganger at Manchester United er på utkikk etter en ny midtbanespiller, også etter at Cristiano Ronaldo ble signert. Samuel Luckhurst skriver at Ole Gunnar Solskjær ønsker seg en forsterkning, men at det ikke blir i dette vinduet. Med seks midtbanespillere i stallen må han klare seg med det han har. Planen vil være å forsterke midtbanen neste sommer.

Eduardo Camavinga, Saul Niguez, Ruben Neves og Leon Goretzka har alle blitt koblet til United.

13.18: Dagens største saga å følge er utvilsomt Real Madrids jakt på Kylian Mbappé. Spanjolene skal ifølge Sky Sports ikke ha gitt opp håpet.

13.16: En oppdatering fra Laurie Withwell, uten at det egentlig er noe nytt. Det er ventet at Jesse Lingard og Anthony Elanga blir værende. Det samme gjelder altså Edinson Cavani, som i formiddag var koblet til Barcelona.

13.00: Edinson Cavani blir værende i Manchester United, ifølge Romano.

12.50: Vi følger utviklingen rundt Saul Niguez med ett øye, ettersom spanjolen også har vært koblet til United. Romano melder at Chelsea er overbevist om at Saul ikke kommer til Stamford Bridge i løpet av dagen.

12.28: Fabrizio Romano melder seg på og konkluderer med at så lenge det ikke skjer noe «spinnvilt», blir Edinson Cavani værende i Manchester United. 34-åringen har hele tiden vært en del av klubbens planer for inneværende sesong.

12.22: Ifølge rapportene har Manchester United sendt en forespørsel til Premier League og spurt om det er en åpning for at Cristiano Ronaldo kan få draktnummer sju. Det kan i så fall bety at Edinson Cavani overtar nummer 21 fra Daniel James – et nummer han har spilt med tidligere i karrieren.

12.13: Flere melder seg på. Alex Shaw i ESPN melder at Edinson Cavani i utgangspunktet blir værende på Old Trafford, men at det kan endre seg i løpet av dagen.

12.07: Romero med ny oppdatering. Edinson Cavani skal være villig til å gå til Barcelona, men Manchester United ønsker ikke å la ham gå. I Mundo Deportivo ble det rapportert at spilleren var tilbudt til Barcelona. Da er det i så fall av agenten hans, ikke av United.

11.39: Barcelona-ryktene rundt Edinson Cavani begynner å få fart. Gerard Romero melder at den spanske klubben er i forhandlinger med spilleren og med Manchester United. Også han skriver at det er en rekke utfordringer knyttet til overgangen.

11.30: Neppe dagens største rykte, men Aliou Traore, som ble frigitt av United i sommer, kobles til Juventus og Porto.

 

11.27: Cristiano Ronaldo har signert, og vi venter bare på bekreftelsen om at Daniel James går til Leeds. Mer action er det ikke ventet.

10.57: Cristiano Ronaldo er United-spiller! Les alt om overgangen her!

10.25: Kan Edinson Cavani forsvinne i løpet av dagen?

I det som må kunne kalles overraskende rapporter skal Cavani ha blitt tilbudt til Barcelona, som er på jakt etter en spiss.

Spanske Mundo Deportivo omtaler den potensielle overgangen til Barcelona som vanskelig og komplisert, men skriver samtidig at ingenting kan utelukkes. Cavanis lønnskrav skal være et av flere hinder.

Ole Gunnar Solskjær lyktes med å overbevise Cavani om å bli værende på Old Trafford kommende sesong, men med sjokksigneringen av Cristiano Ronaldo er det usikkert hvilken rolle den tidligere PSG-spissen får i Manchester.

10.22: – Det er stor sannsynlighet for at Jesse Lingard blir værende i Manchester United, tvitrer Fabrizio Romano etter at nevnte Vlasic ble klar for West Ham.

10.13: Nikola Vlasic klar for West Ham. Har blitt nevnt at han signeres i stedet for Jesse Lingard.

09.33: Et tidsspørsmål før Daniel James er Leeds-spiller.

09.27: Samuel Luckhurst skriver at Manchester United vil selge Jesse Lingard i løpet av dagen dersom de får det de krever. Prislappen skal være 25 millioner pund, men Luckhurst tviler på at noen vil være villig til å betale det.

Lokalavisens United-journalist skriver også at klubben ikke vil gjøre noen fremstøt på en midtbanespiller før vinduet stenger. Eduardo Camavinga skal være på vei til Real Madrid, mens Saul Niguez er aktuell for Chelsea.

Det er ventet at Anthony Elanga, Diogo Dalot og Dean Henderson blir værende, til tross for at det har vært interesse for alle tre de siste dagene.

09.25: Mens United henter hjem Cristiano Ronaldo, returnerer en Juventus-spiller til Torino. Moise Kean lånes ut fra Everton til den italienske klubben i to år.

09.15: Utlånet til Feyenoord gikk i vasken på grunn av skade. Derfor må Amad Diallo vente til januar. Feyenoord jobber nå for øvrig med å hente Reiss Nelson på lån i dag.

09.10: Juventus har bekreftet salget av Cristiano Ronaldo. Klubben opplyser at United betaler 15 millioner euro over fem år og at den totale overgangssummen kan øke med ytterligere 8 millioner basert på ulike bonuser.

Vi venter fortsatt på den endelige bekreftelsen fra Manchester United. Ronaldo skal ifølge rapportene ha gjennomført den medisinske undersøkelsen i Lisboa i helgen.

09.05: Vi venter bare på bekreftelsen om at Daniel James signerer for Leeds. Den medisinske testen skal ifølge rapportene gjennomføres i løpet av morgenkvisten.