AS Roma v Manchester United - UEFA Europa League Semi Final: Leg Two

Ryktesaker, uke 19

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 16. mai

14.09: Steve Bates fra Sunday Mirror skriver om Paul Pogba-kontraktsforhandlingene. Ifølge Bates har United ingen planer om å gå med på hva som helst i kontraktsforhandlingene med Pogba.

Samtaler skal ha startet, og frykten fra Uniteds side er at Raiola kommer til å prøve å få Pogba til å bli ut kontraktstiden i United uten å signere en ny kontrakt, slik at han kan forlate klubben gratis neste sommer.

09.52: I en Daily Mail-sak som handler om keepersituasjonen i Liverpool, og scousernes jakt på en ny reservekeeper, så skriver vanligvis troverdige Simon Jones at Liverpool skal ha blitt tilbudt Tom Heaton, men at 35-åringen nå er i ferd med å oppnå enighet med gamleklubben United.

Daily Telegraph skrev tidligere uka om at denne overgangen var i ferd med å gå i boks.

Lørdag 15. mai

21.25: Spanske AS skriver at et bud på omtrent 45 millioner euro ikke vil være nok til at Real Madrid slipper Raphael Varane. Den spanske hovedstadsklubben skal ønske seg nærmere 70 millioner euro for franskmannen.

15.20: Tyske Sport1 mener å vite United er i kontakt med Jadon Sanchos representanter, men at det foreløpig ikke har vært kontakt med Borussia Dortmund.

Sport1 melder også at United fortsatt er klubben Sancho ønsker seg til, og at United skal være «i pole position» for å sikre seg kantspilleren.

13.20: Manchester Evening News skriver at United er én av flere klubber som har samtaler med Raphael Varanes representanter. Liverpool er visstnok også interessert i den franske verdensmesteren.

Daily Mirror skriver at United håper å sikre seg midtstopperen for 40 millioner pund.

10.05: Jadon Sancho-leiren er «mer sikre enn noen gang» på at en overgang til United vil la seg gjøre til sommeren, skal vi tro Eurosport. De skriver også at Uniteds første bud sannsynligvis vil ligge et sted mellom 65 og 75 millioner pund.

Fredag 14. mai

20.09: I en såkalt eksklusiv sak hevder Daniel Cutts fra The Sun at Dortmund skal være store beundrere av Jesse Lingard, og at de følger med på 28-åringen, og at United potensielt kan bruke Lingard for å få ned Jadon Sancho-prisen i sommer.

Sancho scoret to av målene i den tyske cupfinalen i går.

En viss skepsis er nok naturlig å ha til dette ryktet før det finnes bedre kilder på det.

20.03: Flere unggutter (da hovedsaklig U23-lagsspillere) skal være på vei ut fra United. Les mer i egen sak her.

13.40: Dagen etter at United-forsvaret fikk gjennomgå mot Liverpool meldes det at klubben har åpnet samtaler med representantene til Raphaël Varane. Både Manchester Evening News og Daily Mirror omtaler saken. Den franske midtstopperen går inn i sitt siste år av kontrakten med Real Madrid, og United skal være en av flere klubber som kan være aktuelle. Ifølge lokalavisen har United bestemt seg for å satse alt på en ny midtstopper i sommer, nå som Edinson Cavani blir værende også neste sesong.

07.40: Flere klubber virker å være interesserte i Sam Johnstone. Både United, West Ham, Tottenham nevnes av Football Insider. Samtidig var Telegraph på banen tidligere denne uka og meldte at Tom Heaton kommer til å returnere til United.

Torsdag 13. mai

16.00: Nettstedet Grand Hotel Calciomercato, nettstedet til den italienske journalisten Gianluca Di Marzio, melder at United har kontaktet Sevilla angående midtstopper Jules Kounde. Det videreformidler Sport Witness. Sevilla ønsker ifølge rapportene 65 millioner euro, men United ønsker å få senket denne prisen. Det hevdes at Kounde er Uniteds førstevalg på stopperplass.

Leicesters Wesley Fofana og Cristian Romero, eid av Juventus, men utlånt til Atalanta, skal være alternativene.

11.25: Manchester United skal være klar med et bud på 68 millioner pund for Atletico Madrids 26 år gamle midtbanespiller Marcos Llorente, skriver Mirror.

Llorentes kontrakt med Atletico Madrid går ut i 2024 og klubben skal være svært lystne på å signere en ny kontrakt med midtbanespilleren som også har fire landskamper for Spania.

11.10: Facundo Pellistri skal være nær et nytt utlån hos spanske Alaves. Det melder det italienske (!) netstedet Calciomercato.

Avtalen mellom United og Alaves skal innebære at Pellistri skal spille for Alaves hele neste sesong også, så lenge Alaves overlever i La Liga. Med to kamper igjen har Alaves en luke på fire poeng til Real Valladolid som ligger tredje sist. Valladolid har imidlertid tre kamper igjen.

08.20: Tottenhams Harry Kane har blitt linket til flere flubber i det siste, deriblant Manchester United. Nå skriver The Sun imidlertid at det er lite trolig at Kane kommer til å flytte på seg i sommer med mindre Manchester City blar opp rundt 150 millioner pund og velger Kane fremfor Erling Braut Haaland.

Manchester United skal, i følge The Sun, ikke være villig til å by mer enn 90 millioner pund, mens verken Real Madrid eller Barcelona er interesserte i den engelske landslagskapteinen.

Onsdag 12. mai

22.35: Ifølge Sky har United valgt å prioritere et midtstopperkjøp før sommerens overgangsvindu. Øverst på ønskelisten står visstnok Lilles Sven Botman, Sevillas Jules Kounde og Atalantas Cristian Romero.

Sistnevnte er på lån hos Atalanta mannskap fra Juventus, men Gian Piero Gasperini skal være forpliktet til å hente argentineren for 25 millioner euro til sommeren. De skal dog være villige til å selge igjen for 40 millioner euro.

23 år gamle Romero har ifølge Transfermarkt spilt 38 kamper for de blå- og svarte denne sesongen. Blant annet startet han i syv av Atalantas åtte kamper i Champions League.

20.48: Daily Mail-journalist Mike Keegan mener å vite at Leicester har sneket seg foran i køen av klubber som ønsker seg unggutten Ben Grist. Den unge midtbanespilleren tilhører for øyeblikket League Two-klubben Grimsby Town.

20.30: Jadon Sancho prøver å få sin agent til å presse gjennom en overgang vekk fra Borussia Dortmund i sommer. Det skriver Manchester Evening News. Manchester-avisen mener å vite at kantspilleren ble skuffet da hans representanter ikke klarte å presse gjennom en overgang til United i fjor sommer.

Avisen skriver også at Sanchos potensielle erstatter forrige sommer, dersom engelskmannen hadde forlatt Signal Iduna Park, ville vært Amad Diallo, som altså endte i United i stedet.

Det skal være usannsynlig at United planlegger å hente en spiss til sommeren, etter Edinson Cavanis kontraktsforlengelse. Dermed vil ikke klubben utelukke at Sancho-jakten fortsetter i sommer, skal vi tro MEN.

De skriver også at Ole Gunnar Solskjær og fotballdirektør John Murtough skal ha planlagt å jakte Erling Braut Haaland i sommer, men at denne planen ble skrinlagt med Cavanis nye kontrakt.

11.50: WBAs nedrykk kan bety litt for Uniteds sommer. Tirsdag ble United koblet til veterankeeper Tom Heaton, men United skal også være interessert i WBA-keeper Sam Johnstone. I tillegg er United én av klubbene som kan være interessert i å hente Arsenals WBA-utlånte Ainsley Maitland-Niles i sommer. United vurderer 23-åringen som en mulig høyreback som kan være et bedre alternativ når Aaron Wan-Bissaka må hvile. Det er Daily Mails Sami Mokbel som skriver dette. Maitland-Niles spilte senest for Englands A-landslag i november.

10.10: Det rapporteres at The Athletics United-journalist Laurie Whitwhell har skrevet eller sagt at Southampton fortsatt er interessert i Brandon Williams, at Brighton tidligere har forhørt seg og at Norwich også følger med på spilleren som startet sin første Premier League-kamp for sesongen mot Leicester.

07.20: United sendte sin skandinaviske speider, Tommy Møller Nielsen, for å kikke nærmere på danske Nordsjællands kantspiller, Kamaldeen Sulemana (19). Den ghanesiske A-landslagsspilleren har scoret seks mål på sine seks siste kamper, og scoret også mot FC København, foran Møller Nielsen, denne uka, skriver The Sun.

Tirsdag 11. mai

13.40: Flere United-keepere er sannsynligvis på vei ut av Old Trafford i sommer, og nå melder Telegraph at klubbens tidligere juniorkeeper Tom Heaton nærmer seg en retur til Manchester United. 35-åringen er tiltenkt rollen som Sergio Romeros erstatter. Heaton har ikke spilt noen ligakamper for Aston Villa, og kontrakten hans går denne sommeren. Som United-keeper var han på en rekke utlån, før han ble solgt til Cardiff i 2010.

Flere italienske klubber skal være interesserte i Sergio Romero, blant annet José Mourinhos Roma.

11.10: Hva betyr det for Manchester Uniteds planer på overgangsmarkedet at Edinson Cavani blir værende? Ifølge United-journalist Paul Hirst dropper klubben Erling Braut Haaland og Harry Kane, og fokuserer heller på Jadon Sancho.

Også i Tyskland meldes det at det ventes et bud fra Manchester United på Dortmund-vingen. Bild skriver at Dortmund vil kreve 100 millioner euro i sommer, og at United er villig til å betale 90 millioner. Chelsea nevnes også som en potensiell kjøper.

07.30: Ikke så mye plukke opp i dag. Mundo Deportivo i Spania melder at Erling Braut Haaland står på Barcelonas ønskeliste, men det gjør han vel kanskje hos de fleste toppklubbene i Europa?

Mandag 10. mai

23.30: Manchester Evening News siterer tyske Bild, som melder at Dortmund-spiller Jadon Sancho vil hjem til en engelsk klubb i løpet av sommerens overgangsvindu.

Lokalavisens forståelse av situasjonen er dog at Ole Gunnar Solskjær ikke anser kantspilleren som en prioritet, noe som blant annet skal skyldes Mason Greenwoods gode form.

18.50: Jack Grealish er en mann som lenge har blitt nevnt i forbindelse med en overgang til United. Nå heller Villa-spillerens agent, Jonathan Barnett, kaldt vann i blodet på dem som ønsker seg midtbanekreatøren til Old Trafford.

Ifølge Birmingham Mail skal Barnett ha uttalt til SNTV at Grealish gjerne kan finne på å bli på Villa Park også neste sesong.

Skulle den ettertraktede 25-åringen likevel forlate barndomsklubben, er det langt ifra sikkert at United vil være neste stoppested.

– Sannheten er at vi ikke helt vet hva som vil skje. Det er mange klubber som er interesserte, og jeg ville ikke satt United på toppen av den listen.

18.30: Edinson Cavani har signert en kontraktsforlengelse med United, som holder ham på Old Trafford i én sesong til.

Les mer i egen sak her.

15.04: Ifølge Fabrizio Romano har Edinson Cavani signert kontraktsforlengelsen med United.

Vi kommer tilbake med mer når det eventuelt bekreftes fra klubben – noe det trolig gjør, for flere andre journalister har også i det siste omtalt det at Cavani trolig blir værende i United.

Simon Stone fra BBC skriver også at det bare er et tidsspørsmål før det annonseres av United, og det har kommet rapporter om dette fra både Frankrike og Uruguay også.

10.54: Sevilla-midtstopper Jules Koundé har lenge blitt koblet til en rekke storklubber i Europa, inkludert United. Søndag hadde AS en større sak om den 22 år gamle franskmannen, hovedsaklig på grunn av Real Madrids angivelige interesse for Koundé – han nevnes som førstevalget sammen med Villarreals Pau Torres.

Men Koundé interesserer visstnok også flere klubber. AS skriver at United og Chelsea har tatt kontakt med spilleren (eller da trolig folkene rundt spilleren) for å finne ut status, og for å forberede et bud i sommer. Spillerens utkjøpsklausul skal være på 80 millioner euro, men folkene rundt spilleren sier til avisa at de forventer at et bud på 60 millioner euro (52,2 mill. pund i dagens kurs) vil kunne være nok.

08.11: Svært lite troverdige Daily Star skriver i en såkalt eksklusiv sak at United er fast bestemte på at Jadon Sancho skal bli klubbens storkjøp denne sommeren.

United tror (ifølge artikkelen) at prisen for Sancho vil bli på omtrent 80 millioner pund denne sommeren.

Lørdag sendte Sancho Dortmund langt nærmere en Champions League-plass neste sesong da han scoret Dortmunds 2-0-mål og det sene 3-2-målet i 3-2-seieren mot RB Leipzig.

Powered by Labrador CMS