Her er en United-quiz med premier

QUIZONSDAG: Her er ti nye spørsmål – og denne gangen kan du vinne premier!

Publisert Sist oppdatert

Forrige onsdag testet vi quiz-systemet vårt, og om lag 5.000 mennesker tok de 20 spørsmålene.

Nå er det tid for første ordentlige gjennomføring – med premier.

Vi deler ut to sesong DVD-er og åtte United-flagg. Noe går til de beste. Noe trekkes vilkårlig blant de som deltar, men det er kun medlemmer av supporterklubben som kan vinne premier. Det er ti spørsmål, og du har to minutter på deg til å svare. Forrige uke la vi merke til det vi vil kalle juks, og vi vil dobbeltsjekke IP-adresser, mailadresser og navn for å luke ut de som prøver seg flere ganger for å få alt rett på kortest mulig tid.

PS. Vi beklager at vi la ut alternativer ti år feil på spørsmål 1. Det var undertegnedes feil, og burde selvsagt ikke skje. Alle med ni rett er uansett med i trekningen, og jeg gjentar at flere av premiene vil bli trukket ut blant alle medlemmer som deltar – uavhengig av antall rette.

<iframe name=’proprofs’ id=’proprofs’ height=’501′ width=’440′ frameborder=0 marginwidth=0 marginheight=0 src=’http://www.proprofs.com/quiz-school/widget/v3/?id=260573&bgcolor=ffffff&fcolor=000000&tcolor=000000&w=420&h=295&ff=1&fs=medium&ppa=1&socialmedia=0&embeda=1&showpage=1&btncolor=000000′></iframe>
Powered by Labrador CMS