Skryter av U-18-spillerne

Les Solskjærs eksklusive kommentarer til united.no.

Publisert Sist oppdatert

For det var nettopp to juniorer som sørget for at United-reservene avsluttet Reserve League North-sesongen med seier. John Cofie sto for et glimrende forarbeid, mens det var Larnell Cole som var iskald foran mål.

Ole Gunnar Solskjær har sluppet til mange U18-spillere i lagets to siste kamper. Mot Wigan på mandag fikk Etzaz Hussain og Michael Keane tillit fra start i tillegg til at tre kom inn i andre omgang. På Turf Moor fikk Hussain og Keane fornyet tillit, men reservelagstreneren fant også plass til Jesse Lingard og Larnell Cole. Totalt har seks ulike juniorspillere fått prøvd seg i løpet av de to siste serieoppgjørene.

– Jeg synes alle de som startet, og de som kom inn for den saks skyld, gjorde det bra. Det var de som ikke spilte for U18 på lørdag som var med i kveld, forteller Solskjær til united.no mens regnet øser ned i Burnley.

Lingard og Hussain klarte ikke å skape mye offensivt, men begge løp mange kilometer og la ned en solid innsats. Keane var bunnsolid som høyreback.

– Larnell (Cole), Etzaz (Hussain), Jesse (Lingard) var de som fikk spillet vårt til å flyte i første omgang.

– Og Michael Keane; jeg kan ikke huske en eneste gang der han slet, han kommer til å bli en veldig god fotballspiller, sier Solskjær.

Seieren over Burnley var viktig for selvtilliten før mandagens reservefinale mot Aston Villa på Old Trafford. Uniteds to foregående kamper har endt med nederlag.

– Det er alltid godt for guttene å vinne fotballkamper, og det var viktig for dem å se at de også kan gjøre som A-laget og U18, sier Ole Gunnar Solskjær, og sikter til den senere tids to kamper mot Manchester City, som begge har blitt avgjort i sluttminuttene.

– Det er viktig å se at vi klarer å spille helt til det er slutt, avslutter Solskjær overfor united.no.

Les flere kommentarer fra Ole Gunnar Solskjær i forhåndsstoffet til finalen mot Aston Villa.

Powered by Labrador CMS