solpkl

– Forventer at vi forbedrer oss

Publisert Sist oppdatert

Søndag 17.30 er det avspark i sesongens første storkamp for Uniteds del – hjemmekampen mot Liverpool.

LES OGSÅ: Salah? Jeg vil alltid holde en knapp på Ronaldo

LES OGSÅ: Dette sa Klopp på sin pressekonferanse

På den lukkede delen av pressekonferansen handlet det mye om rivaliseringen, der United nå står med 20 ligatitler mot Liverpools 19.

– Rivaliseringen er massiv på grunn av historien til de to klubbene, antall titler og trofeer. Det er også en historien mellom byene. Det er en rivalisering man må omfavne og ta del av, begynte Solskjær.

– Så er det bare å erkjenne at de er en veldig god klubb og et veldig godt lag. Deretter handler det om å sørge for at vi er bedre enn dem.

– De siste fire årene så har Liverpool vært vanvittig gode, og vi har jaget dem. Resultatene de siste fire årene betyr at vi er bak dem.

– Samtidig har vi tatt steg, og det neste steget er igjen å ende over dem på tabellen – som vi gjorde det forrige sesong. Forhåpentligvis kan vi få til noe enda bedre denne sesongen, sier Solskjær.

sunny32

– Jeg forventer også at vi forbedrer oss. Ronaldo har vært her i én måned. Sancho i to. Marcus er akkurat tilbake, og Edinson trengte tid før han kunne slutte seg til oss denne sesongen, så ja, jeg forventer forbedring. Jeg er sikker på at vi blir bedre.

– Det er imidlertid ingen tid å miste. Vi har gått på noen poengtap som vi ikke er fornøyde med, og de lagene vi konkurrerer med vil ikke gi oss for mange muligheter til å ta dem igjen, sa Solskjær.

United-manageren ville ikke kommentere kontraktsforhandlingene mellom Pogba og klubben, og sa seg sikker på at Jadon Sancho til slutt vil vise sitt beste også i United.

Deretter ble det mer prat om Uniteds utfordringer.

Skal det bli fremgang handler mye om balanse og konsentrasjon, mente nordmannen.

– Vi vet at vi var for åpne mot Leicester. Den første halvtimen var ok, men den siste timen var veldig under pari. Vi har også sluppet til en del ille kontringer i det siste. Det jobbes det med. Det spesielle er at vi denne sesongen har hatt flere spillere bak ball enn forrige sesong, men likevel har vi vært for lette å spille gjennom.

– Det handler om å være aggressive nok, vinne taklinger og jeg synes vi viste mye bra personlighet (på det) mot Atalanta.

– Samtidig handler det om fokus og konsentrasjon. Sir Alex snakket alltid om det å konsentrere seg i sine teamtalk, og i dagens fotball må man være på i 90 pluss minutter hver tredje dag, men gutta er enige om hva som må gjøres og gjør sitt beste. De vet at vi ikke kan gi bort mål videre, sa Solskjær.

Powered by Labrador CMS