– Vi fortjente MINST fire mål!

Publisert Sist oppdatert

Det var en fornøyd Ole Gunnar Solskjær som snakket med MUTV etter kampen. Han etterlyste bortemål før kampen, og fikk fire.

– Selv om det var på nøytral grunn, så var dette en bortekamp, så vi visste at målene ville telle mer for oss [på grunn av bortemålsregelen, journ.anm.], så det er verdt å ta noen sjanser,  med pasninger inn i bakrom.

– Vi visste at de kom til å stå høyt, og sannsynligvis ikke hadde den samme hurtigheten som Marcus og Dan, så vi angrep de rommene.

– Jeg snakket før kampen om at vi kanskje trengte å finne tilbake til oss selv, ved å angripe hurtigere.

– De siste ukene har det vært litt stakkato, og vi har ikke helt funnet formen, så dette handlet om å finne oss selv, være positive og bare løpe til en måtte ut.

– Toppklasse

MUTV ville selvsagt også høre litt om hva han tenkte om Bruno Fernandes, som nå står med 21 mål denne sesongen.

– Vi skaper sjanser, og han kommer seg til sjanser. Han er god til å finne rommene, og hans tekniske ferdigheter når han kommer til sjanser er toppklasse, så det var to veldig gode mål.

– Hvis han scorer to, så vil han ha tre. Hvis han har en målgivende, så vil han ha enda én. Innimellom ønsker han å gjøre for mye, men i kveld var han i posisjonen sin på en veldig god måte, han var i rommene hvor vi ønsker ham, og dere kan se hvor effektiv han er, la han til på pressekonferansen.

Utenom Bruno Fernandes så scoret Marcus Rashford og Daniel James målene for United.

– De skapte mye trøbbel for Real Sociedad, de fikk problemer med bredden og løpene inn i bakrom, og det er alltid godt for angrepsspillere å score mål, og vi fortjente minst fire!

SKAPTE TRØBBEL FOR REAL SOCIEDAD: Marcus Rashford.

Kampen åpnet seg opp etter mål nummer to

På pressekonferansen etter kampen sa Solskjær seg fornøyd med det United leverte.

– Vi spilte bra. Vi var mer kliniske foran mål, selv om vi hadde noen sjanser før vi fikk det første. Da vi fikk kampens andre mål, så åpnet kampen seg opp, og vi fant mye rom.

Simon Stone lurte på om United kom til å spare mange spillere i returkampen nå.

– Vi kommer til å bruke et sterkt lag, for det handler om å skape momentum, og vi har vært gjennom en vanskelig periode. Jeg føler vi fant oss seg selv litt igjen i kveld, og jeg følte at flere av spillerne hadde litt mer futt i beina igjen. Det er viktig å ha muligheten til å kunne ta noen spillere av. Vi kommer definitivt til å rotere, men vi kommer ikke til å ta lett på returkampen.

Powered by Labrador CMS