Ute etter bortemål

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær gjorde fem endringer på laget til bortekampen mot Real Sociedad.

Kampen spilles som kjent i Torino, men regnes fortsatt som bortekamp, og Ole Gunnar Solskjær er lysten på å ha med seg bortemål tilbake til England.

– Vi er på bortebane i Europa, så beskjeden har vært at det er verdt å gå for scoringer, sa United-manageren da han ble spurt av MUTV om hva han forventet fra spillerne i denne kampen.

– Jeg vet at det er nøytral grunn, men for vår del må vi utnytte de sjansene vi har til å angripe. [Jeg forventer] hurtige angrep, og jeg forventer å se friske bein, og jeg forventer også en mentalitet om å holde Real Sociedad borte fra vårt mål, for vi vet at vi også må forsvare oss godt.

SKAL PRØVE Å HINDRE REAL SOCIEDAD-MÅL: Eric Bailly.

Med Daniel James, Marcus Rashford og Mason Greenwood i de tre mest offensive posisjonene så bør det uansett ikke være noen fare for at United ikke har nok hurtige spillere på banen.

– Det er en del av hva vi er som klubb. Med Dan, Marcus og Mason, og med Bruno bak dem, så får vi forhåpentligvis sørget for god leveranse til dem, og kan angripe hurtig.

Ole Gunnar Solskjær har selv spilt noen kamper i Torino, riktignok ikke på Juventus’ nye stadion.

– Jeg har noen gode minner her, og noen dårlige. Jeg hadde vel et av mine verste øyeblikk på en fotballbane noen gang her da ballen gikk under foten min en av de første gangene jeg var her. Men det er en fin by og en fantastisk stadion.

I TORINO: Ole Gunnar Solskjær.
Powered by Labrador CMS