– Vi er medaljekandidater

Tom Cleverley er overbevist om at Storbritannias OL-tropp er god nok til å kunne kjempe i fremste rekke.

Publisert Sist oppdatert

Det sammensatte britiske laget innleder mennenes OL-turnering med åpningskamp mot Senegal på Old Trafford torsdag kveld, og det uten det helt store forventningspresset. Men selv om Spania og Storbritannias gruppemotstander Uruguay regnes som de to fremste kandidatene til heder og laurbær, insisterer Tom Cleverley på at Stuart Pearces mannskap vil henge med i kampen om de gjeveste plasseringene.

– Der er i hvert fall nok kvalitet i troppen, sier Uniteds 23 år gamle midtbanemann til The Scotsman.

– Vi har nemlig alt, hevder han, og viser til «et ungt, men rutinert lag, entusiasme, hurtighet, høyt teknisk repertoar og en god manager».

– Derfor er det heller ingen grunn til at vi ikke skal kunne gjøre det godt. Turneringen består av mange sterke lag, men om vi bare jobber hardt nok og er med når det gjelder, er jeg sikker på at vi tar medalje.

Det er ventet over 70.000 tilskuere til kveldens kamp på Uniteds hjemmebane, hvor Storbritannias 18-mannstropp rapporteres helt skadefri foran møtet med Senegal. Dermed bør begge United-innslagene i troppen, kaptein Ryan Giggs og Cleverley selv, være aktuelle for kveldens kamp.

Oppgjøres blåses igang klokken 21.00

Powered by Labrador CMS