Nå må du være medlem for å lese alt

Fra og med denne uka vil utvalgte saker på united.no kun bli tilgjengelige for dere medlemmer.

Andy Mittens beste, ansvarlig redaktørs tanker, unike intervjuer samt konkurranser og annet unikt innhold vil snart bare være tilgjengelig for Supporterklubbens betalende medlemmer her på united.no.

Akkurat som at kommentarfeltet kun er åpent for betalende medlemmer, vil altså de mest unike sakene heretter også kun være åpne for medlemmer.

Det betyr at du som er medlem må logge inn for å kunne lese alt.

Det betyr også at du som er medlem nå bør dobbeltsjekke at du faktisk har kontroll på innloggingen din, slik at du fortsatt kan lese united.no helt som normalt. Du kan lese mer om innlogging nederst i denne artikkelen.

Er du ikke medlem, men ønsker full tilgang, så må du bli medlem.

Hvorfor gjøres dette?

Supporterklubben bruker store ressurser på united.no, og det er kun takket være dere trofaste medlemmer at united.no er blitt såpass god som den nå er. Vi er svært takknemlige for støtten fra alle dere medlemmer, og vi mener derfor at det er rett at dere som er medlemmer også får mer igjen for det enn andre.

Samtidig vet vi at det er veldig mange som leser United.no hver eneste dag, men som ikke er medlemmer. Vi håper selvsagt også at dere mener at det er verdt å være medlem i Supporterklubben. Da får du tilgang til alt på united.no, en masse andre fordeler og er også med på laget videre.

Et medlemskap i Supporterklubben er uansett ikke dyrt, og foruten full tilgang til united.no så får man også andre flotte medlemsfordeler. Du får rabatt i nettbutikken vår, mulighet til å kjøpe turer/hotellpakker og billetter til kamper på Old Trafford og også billig hotellovernatting i Oslo. For å nevne noe.

Vi vet imidlertid at for de aller fleste av dere handler det å være medlem likevel ikke om et tilbud her eller der. Det handler om å ha nærhet og tilhørighet til Manchester United.

Vårt håp er at enda flere vil være United med oss i årene som kommer.

Hvordan merkes det?

Saker som krever innlogging vil være tydelig markert på forsiden, nede til venstre av bildet på forsiden. Klikker man seg inn i sakene vil teksten så et sted i artikkelen forsvinne og kreve innlogging for å åpne resten av innholdet.

Slik logger du inn på 1-2-3:

Innlogging på 1-2-3

  1. Trykk på “person-ikonet” helt oppe til høyre på united.no
  2. Fyll inn brukernavn (medlemsnummer eller e-postadresse) og passord
  3. Trykk “Logg inn”.

Ikke kontroll på innloggingen din?

Hvis du har glemt passordet ditt kan du klikke her for å få et nytt tilsendt til din registrerte e-postadresse.

Hvis du ikke har tilgang til e-postkontoen din lenger, eller aldri har hatt logget inn på united.no tidligere, send oss en henvendelse, så vil vi ordne tilgang til deg. Skriv aller helst inn medlemsnummeret ditt, så blir det enklere for oss å finne deg i medlemsregisteret.