Young på plass i Italia

Ashley Young er i Milano for å fullføre overgangen fra United til Inter. Avslutningen i United skal imidlertid ikke ha vært den beste.

Det er ventet at Youngs overgang til Inter fullføres i løpet av helgen, og hovedpersonen selv er allerede på plass i Milano for å gjennomgå den obligatoriske legesjekken.

Avskjeden med Manchester United der Young har spilt siden 2011, skal imidlertid ikke ha skjedd uten dramatikk.

Fredag skriver The Sun at 34-åringen avbrøt en treningsøkt for å presse fram overgangen. Episoden skal ha funnet sted 24 timer etter at Young hadde en samtale med Ole Gunnar Solskjær om fremtiden.

Backen gikk av banen og inn i et treningsstudio for å trene for seg selv.

Young var ikke med mot verken Norwich eller Wolverhampton. Ifølge Solskjær var ikke 34-åringen kampklar, men The Sun mener å vite at han trente samme dag og ble vraket.

Torsdag ettermiddag meldte flere journalister at United og Inter skal være enige om en overgang for United-kapteinen og at Young vil gjennomføre den medisinske sjekken i løpet av fredagen.

Det skal altså være snakk om en avtale verdt 1,5 millioner euro. Simon Stone i BBC skriver også at kontrakten vil inneholde en klausul om ekstra penger hvis Inter skulle vinne Serie A i år.

I Inter gjenforenes Young med Romelu Lukaku og Alexis Sánchez som er på lån fra United ut denne sesongen.

Ingenting er bekreftet fra noen av klubbene, men trolig er det nå bare et spørsmål om tid før Young blir presentert som Inter-spiller