– Vi går for seier

– Valencia har et et godt lag, men vi reiser dit for å vinne, sier Wes Brown.

Uniteds knallharde forsvarsspiller er med i 22-mannstroppen mot Valencia, og er veldig klar på at United må gå for seier etter 0-0 hjemme mot Rangers.

– Det kommer til å bli vanskelig, men vi har tro på at vi kan klare å vinne. En seier vil virkelig sett fart på Champions League-jakten vår.

United vil ifølge Brown definitivt ikke undervurdere den spanske motstanderen. Valencia topper La Liga foran både Real Madrid og Barcelona etter fire seirer og en uavgjort på de første fem kampene. I Champions League fikk tyrkiske Bursaspor gjennomgå på eget gress, da spanjolene vant 4-0.

– Manageren reiste og så dem forrige uke (og droppet med det Sunthorpe – United, red.anm.), og det sier hvor alvorlig han tar dem. Vi vet det blir vrient. Utfordringen er å reise dit og gjøre jobben på banen.

Selv om United har reist av gårde med en offensiv tropp og går på banen for å vinne, maner Brown til dempet optimisme før kampen.

– Vi håper å vinne, men uavgjort vil heller ikke være et dårlig resultat. Valencia er et veldig bra lag og topper gruppen.

30-åringen har ingen illusjoner om at det vil bli enkelt på mektige Mestalla, der de stupbratte tribunene ser ut til å nesten ramle over spillerne.

– Valencia vil være trygge på seg selv, ikke minst fordi de spiller hjemme. Men vi må prøve å hindre dem i å spille sitt eget spill. Vi må frustrere dem. Det kommer til å bli vanskelig, men vi har tro på oss selv.

Kilde: manutd.com