– Vi har sett tidligere hva slags effekt én spiller noen ganger kan ha

Ryan Giggs liker spillerne Ole Gunnar Solskjær har fått inn.

Ryan Giggs er overbevist om at United er på vei i riktig retning.

– Det var veldig synd at vi måtte pause sesongen, for vi var i veldig god form. Ole startet slik i Manchester United, og så hadde han en tøff periode, og så har vi hatt en god rekke igjen. Men spillerne han har fått inn har virkelig vært imponerende.

Det sier Giggs i ManUtd.com-gruppechatten, der han snakket med Stewart Gardner (MUTV), Wes Brown, David May, Ben Thornley og Danny Webber.

– De har forbedret laget og garderoben, og når det gjelder Bruno Fernandes har vi jo sett tidligere hva slags effekt én spiller noen ganger kan ha. En snakker om spillere som Cantona, Van Persie… jeg sammenligner ikke Fernandes med dem ennå, men han har fått andre spillere til å spille bedre, og han har gitt alle et løft.

Giggs kjenner godt til effekten Cantona og Van Persie hadde – han var jo tross alt i United-troppen både i 1992/93 og 2012/13. 

– Jeg tror fortsatt at vi trenger fire eller fem spillere [til], men vi går definitivt i riktig retning.

LØFTET DE RUNDT SEG: Eric Cantona og Robin van Persie.

– James er ikke bare en talentfull spiller

Ryan Giggs var i Manchester United i så mange år at han selvsagt fortsatt følger med på United med interesse.

Samtidig har han jo også jobbrelaterte grunner til å følge med.

Lørdag videreformidlet vi Giggs’ uttalelser om Dylan Levitt, og den walisiske landslagssjefen hadde også rosende ord å komme med om Daniel James (som han skal ha anbefalt varmt til Solskjær).

– Dan er ikke bare en talentfull spiller, han er også en veldig bra karakter og en solid type. Han ønsker å bli bedre, og det er det jeg har sett [fra ham] de siste 18 månedene. Hver gang jeg dro til Swansea for å se ham, så ble han bedre og bedre, og han har hatt en veldig god start på United-karrieren sin.

James startet sesongen imponerende, før det dabbet litt av, men det er fortsatt ingen som har flere målgivende pasninger for United denne sesongen enn James (som har seks).

– Han er en United-spiller [av type] også, og en United-fans vil nyte å se på. Han går forbi spillere, han får ting til å skje, og selvsagt har han jo den utrolige hurtigheten.

– Men som sagt, mer enn noe annet etter min mening, så er han en god karakter. Jeg tror det er det Ole har prøvd å få til de siste månedene, å ha noen veldig gode karakterer i garderoben.

HURTIGE WALISERE: Ryan Giggs og Daniel James.