– Vi følger med til siste sekund

Erik ten Hag gjentok at Ronaldo fremdeles er med i planene hans, men utelukker ikke at ting kan skje på tampen av overgangsvinduet.

– Vi har en plan og han er med i planen, forklarte Ten Hag til BT Sports etter kampen da han ble spurt om Cristiano Ronaldos fremtid i United.

LES OGSÅ:
Børsen:  Viste hva en verdensmester kan bety
Endelig boteseier: Bruno fant resepten på Uniteds reisesyke

Ronaldo startet nok en gang på benken for United, men erstattet Jadon Sancho da halve 2. omgang gjenstod.

Førstkommende torsdag stenger overgangsvinduet og Ten Hag mer enn antyder at United vil prøve å forsterke stallen ytterligere innen den tid.

Southampton FC v Manchester United - Premier League
HYLLET FANSEN: David de Gea, Raphaël Varane, Bruno Fernandes og Lisandro Martínez takker de tilreisende United-supporterne for støtten etter seieren mot Southampton.

Den brasilianske kantspilleren Antony ønser seg til United, og er sterkt ønsket av sin gamle sjef Erik ten Hag. Men Ajax skal ha takket ned til et tredje fremstøt fra United og det siste budet skal ha vært på hele 90 millioner euro.

Om en god spiller blir tilgjengelig vil vi slå til. Vi ser alltid etter løsninger for å kunne forsterke stallen og vi kommer til å følge med helt frem til siste sekund av overgangsvinduet, sier Ten Hag.

– Slik jeg ønsker vi skal spille

Med seieren over Southampton står United nå med seks poeng og gjorde et nytt byks opp på tabellen. Selv om det er tidlig i sesongen og fremdeles mye å rette på, sier Ten Hag at han så United spille akkurat slik han ønsker i perioder.

Vi lærte leksen fra Brentford-kampen. Vi var kompakte og jeg er veldig fornøyd med resultatet og poengene. Vi hadde de største sjansene før pause og vi hadde jo tre enorme sjanser i ett angrep. Med bedre avgjørelser da vi hadde ballen kunne vi skapt enda mer, men det er fremdeles tidlig i sesongen. Vi kjempet og jobbet hardt og da får du belønning, sier Ten Hag.

 

Nederlenderen var også full av lovord om kampens eneste scoring, eller rettere sagt, prestasjonene bak scoringen.

– Det var fantastisk av Bruno, men ikke bare fra ham. Hele oppbyggingen av angrepet var strålende. Målet kom like etter pause da vi var på vårt beste. Da viste vi fotball slik jeg ønsker vi skal fremstå, sier Ten Hag.