– Vedder en pizza på at Juventus vil hente Pogba

Javier Ribalta tror det blir umulig for Manchester United å holde på Paul Pogba uten Champions League-spill neste sesong.

Det ble sett på som et scoop da Manchester United hentet Juventus sin tidligere sjefsspeider Javier Ribalta til klubben.

Spanjolen Ribalta hadde imponert i sin rolle i Juventus og skulle sammen med speidersjef Jim Lawlor og lederen for Uniteds globale speidernettverk, Marcel Bout, jobbe frem en ny strategi der United skulle gå for yngre spillere på vei opp og frem, fremfor etablerte stjerner. 

TIDLIGERE UNITED-SPEIDER: Javier Ribalta tror Paul Pogba fort kan ende opp i Juventus igjen om Manchester United ikke kvalifiserer seg til Champions League i 2020/21-sesongen.

Ribalta forlot imidlertid United etter ett år i jobben for å bli sportssjef i den russiske storklubben Zenit St Petersburg.

I et intervju med italienske Tuttosport, fikk Ribalta spørsmål om hva han tror gamleklubben Juventus vil foreta seg med tanke på fire navngitte spillere. 

Paul Pogba, Kylian Mbappe, Erling Braut Haaland og Joao Felix

– Ingen av de fire virker enkle å få tak i, men jeg ville veddet en pizza med en venn på at Pogba returnerer (til Juventus, red. anm). Uten Champions League ligger det i kortene at Paul vil forlate Manchester United, sier Ribalta.  

VIKTIG BRIKKE: Paup Pogba har vørt savnet på et United-lag som har slitt i høst.

Pogba er for tiden skadet og har vært sårt savnet på et United-lag som har slitt i motbakke denne sesongen. 

I sommer gikk både Pogba og hans agent ut i media og sa at franskmannen var klare for nye utfordringer og Pogba ble linket til Real Madrid en rekke ganger.

På onsdagens pressekonferanse fortalte Ole Gunnar Solskjær at Pogba trolig vil fjerne gipsen på den vonde ankelen innen kort tid.

United-manageren håper at franskmannen er tilbake for fullt i begynnelsen av desember.