Usikkert om Eriksen og Martinez kommer til Oslo

Det er bare én uke til Erik ten Hag tar med seg United til Oslo, for å møte Atletico Madrid på Ullevaal stadion lørdag 30. juli klokka 13.45.

Så blir det spennende å se hvilke spillere som kommer til den kampen.

Cristiano Ronaldos situasjon i United virker uavklart.

Ten Hag sa fredag at han fortsatt ikke vet når stjernespissen returnerer, og det vil da egentlig overraske om Ronaldo blir med til Oslo, selv om han eventuelt da er tilbake med resten av stallen.

Det samme gjelder nye Cristian Eriksen og Lisandro Martinez, og Ten Hag ville fredag ikke garantere noe.

– Jeg skulle gjerne vært i den situasjonen som en del andre lag er i, at de har med seg de nye spillerne på tour, men vi er ikke der. Dermed har vi utviklet de spillerne vi har her.

– Når vi er tilbake i Manchester så vil Eriksen og Martinez slutte seg til oss. Det vil gi oss flere muligheter, og jeg tror også at de kan integreres raskt i stallen.

Blir de med til Oslo?

– Hvem som spiller hvor – det får vi se på når vi er tilbake i Manchester.

Det er fra før av kjent at United reiser rett fra Oslo til Manchester for en ny treningskamp mot spanske Rayo Vallecano der dagen etter.

Tidligere i sommer fikk united.no bekreftet fra United-hold at «førstelaget» skulle til Oslo, men samtidig var alt avhengig av situasjonen til enkeltspillerne. Det er også vanskelig å si at Eriksen og Martinez er en del av førstelaget når de fortsatt ikke har trent en eneste gang med de andre spillerne.

MER FRA PRESSEKONFERANSEN:
– En ny offensiv spiller er avgjørende hvis vi skal få suksess

LES OGSÅ: United kommer – dette skjer i Oslo fredagen og lørdagen