United-spillere på deltid?

Sjekk den utrolige skadestatistikken til Jones, Evans og Smalling.

Manchester Uniteds skadehistorikk er allerede hyppig omtalt, men er folk egentlig klar over hvor ille det har stått til i Uniteds bakre rekker?

Jonny Evans, Chris Smalling og Phil Jones har nemlig kun vært tilgjengelig samtidig i 25 prosent av Uniteds kamper på tre og et halvt år.

Manchester Evening News skriver at trioen kun har vært involvert 44 ganger i løpet av de siste 175 kampene, og spekulerer nå i om det kan bety at nok er nok når kontrakten deres går ut i 2016.

Ifølge Physioroom, som har full kontroll på alle skader i Premier League, har Evans hatt 30 skader større og mindre skader i løpet av seks år, mens Smalling og Jones har vært skadet henholdsvis 15 og 19 ganger.

Karantener spiller også en rolle, men sannheten er at de tre spillerne kun har sonet én kamp hver i løpet av perioden.

Nemanja Vidic og Rio Ferdinand har også fått en del spilletid i perioden. I 2011/12-sesongen fikk den unge trioen tillit da United snudde kampen mot City og vant Community Shield, før Ferguson valgte å gi Ferdinand og Vidic tillit mot West Bromwich.

Det endte med seier, men ungguttene var ikke noe dårligere da de fikk sjansen. Med Smalling, Jones og Evans på banen, imponerte United med 3-0 mot Tottenham, 8-2 mot Arsenal, 5-0 mot Bolton og 3-1 mot Chelsea.

Trioen spilte 24 av 54 kamper i 2011/12-sesongen, men siden den gang har skadeproblemene økt voldsomt. Sesongen etter var de tre i samme tropp i kun seks av 54 mulige kamper.

David Moyes hadde de tre i samme tropp kun 14 av 55 mulige ganger, til tross for at han ikke signerte noen forsterkninger i den bakre rekken.

Denne sesongen har Smalling, Jones og Evans fremdeles ikke vært i én og samme tropp. Så det er kanskje ikke så rart at United har slitt med den defensive organiseringen?